В месеца имам по 10-15 дни разрешение да ходя да

...
В месеца имам по 10-15 дни разрешение да ходя да
Коментари Харесай

Дай В Най-Близкото Заведение Да Хапна Нещо Сладичко! Ето Какво Каза Ценко Чоков, Преди Да Влезе Отново В Ареста

" В месеца имам по 10-15 дни позволение да вървя да си премахвам здравословните проблеми, които имам. Не виждам нищо незаконно, че ги премахвам, не виждам нищо неприятно в това, че ми се усъвършенства положението.

Нима хората под домакински арест, когато отидат на дело, по време на почивката не отиват някъде да обядват. Разрешено е да отидат на дело, а не да обядват, само че всички обядват някъде, нали? ", посочи някогашният кмет.

Чоков описа, че има апартамент в София от 10 години, само че за първи път живее в него, тъй като животът му е в Галиче. Окачил си вътре суджуци, с цел да му припомнят за селото. В жилището има и спортни уреди, с които той подобрявал положението си

Той добави, че всяка вечер патрули в региона го ревизират, денем пък идвал кварталният служител на реда. Предишния ден го ревизирали дори три пъти.

" Аз съм диабетик, пада ми захарта на 4-5 часа. Какво незаконно има, че съм се отбил за 10 минути да си взема храна. На връщане от зъболекаря ми падна захарта и споделих на господина, който трябваше да ме закара: " Дай в най-близкото заведение да хапна нещо сладичко ", описа Чоков, който посочи, че са му донесли три торти, с цел да опита от всички.

В ресторанта той е бил с сътрудник земеделец, чичо му и негова братовчедка. Чоков е безапелационен, че не е употребявал никакъв алкохол, а чашите на масата от фотографията са били цялостни с вода. Това потвърдиха пред съда и служителите на реда, които са пристигнали в заведението.

Чоков още веднъж сподели, че " двама здрави мъже " на масата против него са го снимали, а сервитьорът му споделил, че това е защитата на заместник-главния прокурор Иван Гешев.

" Не съм видял господин Гешев, не мога да кажа дали е бил там или не, само че щом защитата му е там, те би трябвало да пазят някого ", сподели още той.

По думите му още същата вечер се появили и фотосите в медиите.

" Тези господа, с цел да охраняват най-високопоставените персони в страната, тяхна работа е да ги пазят, а не да се вършат на папараци. Без единодушието на прокурора няма по какъв начин да си разрешат такова нещо, най-малко аз по този начин считам ", добави екскметът.

По мотив подозренията към заключенията на движимостите лица за здравословното му положение Чоков означи, че всички движимости лица до момента са установили едно и също.

" Мога да вървя 30-40 метра без патерици, само че повече не мога - през другото време ми трябват помощни средства - или патерици, или количка ", увери той.

" Процесът против мен не е справедлив, идва от огромно равнище, от хора, които ръководят страната ", съобщи още Чоков, като изброи - " Борисов, Цацаров и Пеевски ". Той уточни, че му оказват напън и му нанасят нечестни удари под кръста.

" Който и да ме издига за кмет, аз постоянно спечелвам ", безапелационен бе Чоков в отговор на въпрос за какво се е съгласил да стане кмет от партия ГЕРБ.

" За тези 4 години не са дали 4 лева за селото. Преди това се пробваха против мен да имат техен представител, той взе 16 гласа на изборите. Те без мен в Галиче не могат да завоюват ", акцентира някогашният кмет, наказан на първа инстанция на 4,5 години затвор за три закононарушения - причиняване на междинна телесна щета, похищение и палежи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР