В меморандума на Кирил Петков има само едно нещо: Предлагаме

...
В меморандума на Кирил Петков има само едно нещо: Предлагаме
Коментари Харесай

Балабанов: В меморандума пише: Предлагаме половината държава на този, когото арестувахме

В меморандума на Кирил Петков има единствено едно нещо: " Предлагаме на този, който отидохме да арестуваме пред внуците му преди година и половина, половината страна под формата на регулатори ". Това сподели Станислав Балабанов от " ИТН " в ефира на предаването " Твоят ден " по NOVA NEWS.

Според него е нарушаване на Конституцията да се предлага власт на политически подвластни хора. " Делян Пеевски е угрижен, тъй като офертата е към Бойко Борисов. Вътре стартира да назрява бомба със закъснител, която рано или късно ще избухне. В меморандума нямаше нищо за хората, по какъв начин ще се развива стопанската система, ще се насъчават ли държавните вложения. Готови сме за избори - това ще бъде най-оздравителното и демократично нещо. Христо Иванов е подготвен на всевъзможни лупинги, с цел да бъде във властта. Това непоносимо ръководство би трябвало да завърши по най-бързия метод. При евентуални нови избори обществото ще накаже ПП–ДБ. В момента царува пазарлък в сглобката във връзка с това по какъв начин ще разделят порциите в страната. Проблемът е в регулаторите ", счита той.

По думите му вотът на изборите ще бъде углавен, а Има Такъв Народ ще е доста по-сериозно показана и ще бъде опция за последващо ръководство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР