В Международния ден на жената- 8-ми март, красивите и очарователни

...
В Международния ден на жената- 8-ми март, красивите и очарователни
Коментари Харесай

С много настроение и веселба, дамите от Полена празнуваха 8-ми март

В Международния ден на жената- 8-ми март, красивите и очарователни дами от село Полена честваха в селото.

Празнична бе атмосферата в кафе Невада, където дамите от селото, както и техни близки от общината се веселиха от сърце. Много музика, танци и въодушевление се усещаше на всички места.

Представителките на нежния пол получиха красиви цветя, жест от кметът на селото – Веселин Топузов, които поздрави дамите със следните думи: „ Честит празник, благи дами! Бъдете живи и здрави и постоянно по този начин усмихнати, красиви и положителни! Вярвайте във всичко хубаво и правете всичко положително, както до момента! Запазете даже една дребна парченце от детето в себе си, тъй като това е ключът към безконечната младост. Вие сте по-добрата и по-красивата половина от света! Вие сте началото и смисъла на живота! Затова останете постоянно по този начин както сме го показвали до момента в Полена и в община Симитли, сплотени, задружни и обединени! Носете с горделивост купата „ Жена “! “ С тези прелестни думи кметът на селото пожела на дамите радостен празник, изпълнен с доста въодушевление.

Екипът от кафе Невада, също поздрави всички празнуващи по поводМеждународния ден на дамата, с благопожелание за здраве и доста мотиви за благополучие и усмивки.

Празникът на красивите дами в Полена бе почетен и от общинският кмет – Апостол Апостолов, ръководителят на локалният парламент – Вилимир Александров и Стефан Апостолов, които поздравиха всички празнуващи и им пожелаха да бъдат живи и здрави.

,

,

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР