В медийното пространство се появиха информации, че Левски е осъден

...
В медийното пространство се появиха информации, че Левски е осъден
Коментари Харесай

Левски осъден за 100 хил. лева заради липса на диалог

В медийното пространство се появиха информации, че Левски е наказан за над 100 000 лв. от медиатора по прехвърлянията на Аймен Белаид, Мехди Бурабия и Жуниор Мапуку. Агентът Майез Мустафа обаче разгласи, че няма желание да основава никакви проблеми със " сините ". Импресариото разкри и за какво е пристъпил към правосъдни дейности - липса на разговор с тогавашния изпълнителен шеф Красимир Иванов.

" Да, мога да потвърдя, че делата са факт и са извоювани от мен. Но аз не съм показал на Левски изпълнителен лист. Ако желаех, от дълго време можеше да го направя. Говорил съм с господин Наско Сираков по тематиката и имам мъжка дума от него. Когато Левски си стъпи на краката, ще ми изплатят дължимото. Не е проблем по кое време ще стане. Заведох делата, тъй като тогавашното управление постъпи извънредно неточно по отношение на мен. Доведох футболисти, които оставиха диря в Левски. Имахме контракти, които не бяха спазени ", сподели сътрудникът пред Gong.bg.

" С моя сътрудник от чужбина взехме решение да потърсим правата си в съда, откакто тогавашният изпълнителен шеф Красимир Иванов не отговаряше нито на позвъняванията ми, нито на известията ми. Липсваше всевъзможен разговор. Искам да съм явен - аз проблеми на Левски няма да сътворявам. Говорил съм с господин Сираков, с който сме в отлични връзки. Разбрали сме се. Той е човек, който държи на думата си и нямам подозрения в него ", безапелационен бе Мустафа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР