В медицинското училище си спомням, че съм учил за ХИВ/СПИН.

...
В медицинското училище си спомням, че съм учил за ХИВ/СПИН.
Коментари Харесай

Как подновяването на програма от ерата на Буш за Африка ще ни помогне да отблъснем Русия и Китай, да засилим националната сигурност

В здравното учебно заведение си припомням, че съм учил за ХИВ/СПИН. Разбирането на науката зад ХИВ/СПИН ми оказа помощ да изградя оценка за ужасите, които може да отприщи на нашите събратя, когато се заразят и не е налично съответно лекуване.

Личните истории, споделени от тези, които са страдали по света, единствено удостоверяват какъв брой унищожителен може да бъде ХИВ/СПИН за човечеството. Но нашите лекции по тематиката приключиха на висока нотка – обзор на Спешния проект на президента за облекчение на СПИН, или PEPFAR.

PEPFAR, двупартийна самодейност, почнала през 2003 година при администрацията на Джордж У. Буш, е едно от най-големите световни достижения на Америка в региона на опазването на здравето и основна дипломатическа стратегия, която освен е честен императив, само че ускорява нашите национални ползи и ни прави по-силна и по-безопасна нация.

Бившият президент Джордж У. Буш приказва на форума „ Инвестиране в нашето бъдеще “ на срещата на върха на водачите на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР