В медицината единственият начин да провериш нещата в дългосрочен план

...
В медицината единственият начин да провериш нещата в дългосрочен план
Коментари Харесай

Категорично мога да кажа, че лятото не беше пропиляно - лятото ни позволи сега да не бъдем участници в една трагедия

В медицината единственият метод да провериш нещата в дълготраен проект е да ги наблюдаваш. Неизбежно ще има неточности. Това съобщи проф. Николай Габровски.
Габровски към този момент се е ваксинирал и сподели пред bTV, че досега няма нищо притеснително.
10 месеца е нищо в региона на науката, продължи той, визирайки познанието за COVID-19. Според него, занапред заболяването ще бъде следена и ще се вадят изводи, само че е ясно, че тази болест не е просто заболяване на белия дроб.
" Категорично мога да кажа, че лятото не беше пропиляно - лятото ни разреши в този момент да не бъдем участници в една покруса ", акцентира още зам.-директорът на " Пирогов ". Той добави, че доста мъчно се взема решение да се затварят заведения за хранене, учебни заведения, бизнеси.
" Това, което ми направи усещане, че през октомври немалка част от хората взеха своите ограничения - повече отдалеченост и хигиена ", съобщи Габровски.
Имаме проблем с дисциплината, счита той и предвижда, че до две седмици ще има растеж на болни, защото по принцип е по този начин - като се затегнат ограниченията, след две седмици има добър резултат, при разпределяне след две седмици се вижда нарастване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР