В материал, който описва как Русия търси нови попълнения и

...
В материал, който описва как Русия търси нови попълнения и
Коментари Харесай

Защо US министърът на отбраната Лойд Остин идва в България

В материал, който разказва по какъв начин Русия търси нови попълнения и тактики за войските си в Украйна, Военновъздушни сили разяснява, че американският министър на защитата Лойд Остин е на обиколка в Европа , по-специално в България и Словакия , с цел да разиска със съдружниците на НАТ О " системите за противовъздушна защита, с които украинците знаят по какъв начин да работят ".

Тази информация, обаче, не е публично доказана. 

" Напредъкът на съветските войски в Украйна като цяло е в застой " , споделя почитан американски чиновник пред медията.

" Руснаците са изстреляли над 980 ракети. Руските военни са посветили 75% от общия си батальон на тактически групи в инвацията. В южната част на Украйна съветски военни кораби обстрелват региони към Одеса и има нараснала военноморска интензивност в Северното Черно море. Мариупол е изолиран. На север съветските настъпления като цяло са в застой покрай Киев . САЩ беседват със съдружници, които имат системи за противовъздушна защита, с които украинците знаят по какъв начин да работят - и можем да чакаме системите за противовъздушна защита да бъдат разисквани по време на пътуването на американския министър на защитата Лойд Остин в Словакия и България ", оповестява още медията.

По-рано през днешния ден Словакия към този момент даде кардиналното си единодушие нейната система за Противовъздушна отбрана да бъде предоставена на Украйна с изискването незабавно да бъде сменена от друга.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР