В Манчестър Юнайтед изглежда цари отчаяние, защото клубът продължава да

...
В Манчестър Юнайтед изглежда цари отчаяние, защото клубът продължава да
Коментари Харесай

Отчаяние в Манчестър Юнайтед: Клубът се насочи към 33-годишен сприхав австриец

В Манчестър Юнайтед наподобява царува обезсърчение, тъй като клубът продължава да търси нов централен нападател, наред с всички останали водещи трансферни цели, само че малко на брой до момента одобриха концепцията да носят екипа на клуба. Джанлука Ди Марцио даже през днешния ден заяви, че „ алените дяволи “ са се насочили към 33-годишния Марко Арнаутович от Болоня.

Австриецът наподобява от дълго време пропиля гения си с редица кавги на и отвън терена. Той бе апетитен за един от най-големите гении в родината си, когато бе притеглен в италианския гранд Интер, само че в следствие кариерата му мина през клубове от ранга на Твенте, Вердер Бремен, Стоук Сити, Уест Хям Юнайтед и даже през китайския Шанхай СИПГ.

Юнайтед има незабавна потребност от нова централен нападател, тъй като през днешния ден отборът възобнови новия сезон без характерен централен нападател, тъй като Антони Марсиал е контузен, а Кристияно Роналдо се постара обществено да показва, че не желае да играе повече за тима, след което се прибра с подвита опашка, с цел да понесе конското на Ерик загар Хаг.

Арнаутович е надалеч от профила на футболист, който би могъл да реши проблемите на Манчестър Юнайтед пред гола, само че с наближаването на края на трансферния прозорец няма да е изненада, в случай че забележим и сходна договорка.

Любопитното е, че играчът е дал единодушието си за прехвърлянето, само че Болоня е отказал €8,5 млн., препоръчани от британския гранд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР