В малкия словенски град Сезана две жени са решили да

...
В малкия словенски град Сезана две жени са решили да
Коментари Харесай

Първият бардак с кукли откриват на Балканите СНИМКИ 18+

В дребния словенски град Сезана две дами са решили да отворят необикновен и към момента невъобразим обществен дом в региона.



А точно в града на словенско-италианската граница се отваря бардак с кукли за възрастни. Публичният дом, наименуван „ Doll House “, в началото ще предлага на клиентите си две пластмасови „ девойки “, а скоро ще се причисли и „ момче “ за нежния пол и гейското население.



„ Те са специфични, първокласни силиконови кукли. Те са топли, имат температура сходна на човешкото тяло. Едната е черна коса с къдрава коса, а другата е руса. Клиентите ще могат да създадат всичко допустимо с дамата, само че по хигиенични аргументи ще им се наложи да употребяват презерватив и деликатно да се оправят с това съвременно любовно съоръжение, с цел да не се наранят “, споделя Сандра Негро и изяснява:



"След всяка приложимост куклите се дезинфекцират и почистват със специфични почистващи препарати, предопределени за тази цел и част от предписаното съоръжение за поддръжка. "



Куклите ще могат да наемат за 60 евро на половин час, до момента в който компанията им за един часа е 80 евро, а за два часа - 120. Клиентите също имат разполагаем специфични телевизионни стратегии и играчки за възрастни, като в последна сметка имат опция да вземат душ.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР