В Малайзия тялото на изчезналия 60-годишен фермер Ади Бангс беше

...
В Малайзия тялото на изчезналия 60-годишен фермер Ади Бангс беше
Коментари Харесай

Откриха тялото на изчезнал фермер в корема на огромен 4-метров крокодил СНИМКА

В Малайзия тялото на изчезналия 60-годишен фермер Ади Бангс беше открито в корема на голям 4-метров крокодил, който локалните нарязаха на части пред очите на ужасеното му семейство.  

Възрастният мъж беше разгласен за липсващ четири дни преди чиновниците на отдела за дивата природа на Сабах да прекратят трагичното търсене, като разрязаха корема на солидното влечуго. Те извадиха останките на Бангс и ги сложиха в найлонов плик.

Джемишин Уджин, началник на противопожарната и избавителна станция в Тавау, удостовери, че членове на фамилията на умрелия са участвали, когато стомахът на крокодила е бил отворен рано сутринта, пише The Sun. При по-нататъшно следствие самоличността на жертвата беше доказана, защото всички елементи на тялото бяха открити вътре в чудовището.

Уджин сподели, че на четвъртия ден от издирването на Бангс екипът им е получил известие, че спасителите са разкрили мъжки крокодил, за който се счита, че е погълнал човек.
 Тялото на фермер, липсващ фермер, крокодил, вътре в крокодил, голям крокодил, крокодил беше разрязан, крокодил погълна човек, Гигантското влечуго тежеше към 126 кг и имаше дължина над 4 метра Снимка: Newsflash
Допълнително следствие удостовери откриването на влечугото и присъединяване му в гибелта на Бангс. Животното беше убито към 3 часа сутринта на 22 юли и стомахът му беше разрязан към 9 часа сутринта на идващия ден, когато дойдоха членове на фамилията.

Гигантското влечуго е тежало към 126 кг и е било дълго над 4 метра. Операцията по издирването завърши в 11 часа, откакто тялото на жертвата беше извадено от стомаха на крокодила.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР