В Малайзия котка спаси собствениците си от пожар през нощта.

...
В Малайзия котка спаси собствениците си от пожар през нощта.
Коментари Харесай

Котка спаси стопаните си и още 64 животинки от пожар

В Малайзия котка избави притежателите си от пожар през нощта. В ранните часове на неделя двойка от град Куантан в Малайзия е събудена от домашния им любим Хана.

Когато 45-годишният Рухайфи Исираф Саад и 41-годишната му брачна половинка Сити Зайнул се разсънват, откриват, че в къщата е има късо съединяване,  а тв приемникът в стаята е гори и пуши, пишеNew Straits Times.

„ Със брачната половинка ми се събудихме бързо, когато усетихме аромат на пушек. Опитахме се да потушим огъня с вода. Жена ми хвърли влажна забрадка върху димящия тв приемник. Бързата реакция ни разреши да потушим огъня за няколко минути “, споделя Саад.

Собственичката се пробвала да се отърве от новороденото, то се изплашило и се скрило

По това време в други стаи на къщата е имало още 64 котки. Така че, с помощта на вниманието си, Хана избавила освен своите стопани.

Зайнул и брачният партньор ѝ живеят с котки, които са взели от улицата. Те са дружно от девет години. Преди няколко години са имали 80 котки. Двойката няма деца, по тази причина животинките, за които се грижат без непозната помощ, са им доста скъпи.

Екипи по разчистването на останките чули тревожното мяукане и се притекли на помощ

Електрозахранването в къщата на Саад и Зайнул към момента не е възобновено, по тази причина те краткотрайно живеят при родственици и посещават животните единствено денем.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР