В максимално кратки срокове Топлофикация-Плевен“ АД да извърши предстоящите ремонтните

...
В максимално кратки срокове Топлофикация-Плевен“ АД да извърши предстоящите ремонтните
Коментари Харесай

Очаква се Топлофикация – Плевен АД да извърши предстоящите ремонти в най-кратки срокове

В оптимално къси периоди „ Топлофикация-Плевен “ АД да извърши идните ремонтните работи и профилактика по магистралните топлопроводи и уреди на Топлоелектрическа централа. За това моли регионалният шеф на Област Плевен Иван Петков в границите на втора по ред работна среща на 29 август, на която участваха шефът на „ Топлофикация – Плевен “ АД инж. Йордан Василев, представители на консервния цех „ Валбес Фуудс “ ЕООД, на френската компания – производител на малц „ Малтери Суфле България “ ЕООД и аграрни производители от Област Плевен. Прави се всичко допустимо срокът за осъществяване да се редуцира, само че към този момент не се знае с какъв брой.

Към днешна дата ремонтът, който ще се прави от външна компания, е доказан за интервала 4-29 септември. Четиричленен екип от Чехия - един инженер и трима механици идват на 4 септември в Плевен. Спиране на топлоподаването е планувано за 5 септември, осведоми шефът на „ Топлофикация-Плевен “.

По време на срещата той увери присъстващите, че е основана добра организация, работата се усъвършенства, пренасочени са повече хора към идните ремонтни действия и се надява те да приключат по-рано от авансово оповестения период.

„ Топлофикация-Плевен “ АД е трета по величина в страната. Над 30 хиляди битови клиенти и към 1600 икономически консуматори. Те са известени съвсем 20 дни по-рано, като по общите условия на контракта този период е 15-дневен.

Един от най-големите аграрни производители на зелен фасул, грах и сладка царевица сигнализира, че в случай че не се откри бързо решение на въпроса и не се съкратят периодите за идните поправки, ще се наложи импорт на тези зеленчуци.

От „ Валбес Фуудс “ осведомиха, че са създали разбъркване в графиците си, работят непрекъснато, откогато са разбрали, че ще бъде спряно топлоподаването, без почивни дни. Представителят на френската компания – производител на малц „ Малтери Суфле България “ посочи, че работят без спиране, 11 месеца в годината и загубите при тях са закрепени.

„ Работи се по съкращаване на пусковите периоди и чакаме, че плануваният ремонт ще завърши в оптимално къси периоди “, заключи в края на срещата регионалният шеф на Област Плевен.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР