В македонския ГКПП Деве баир отказват за получат обещания на

...
В македонския ГКПП Деве баир отказват за получат обещания на
Коментари Харесай

На Деве баир отказаха българския генератор за ток

В македонския Граничен контролно-пропусквателен пункт Деве хълм отхвърлят за получат обещания на 4 февруари от министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев елемент, който трябваше да бъде доставен при започване на тази седмица, още в понеделник, коментираха  чиновници на българския Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево ".

На македонския пункт, където постоянно стопира токът, както беше на 4 февруари, когато нямаше ток 4 часа и стотици българи не съумяха да стигнат до Скопие за поклонението пред гроба на Гоце Делчев, ремонтирали и пускат собствен остарял елемент, осведоми БНР.

Вътрешният министър Иван Демерджиев даде обещание елемент да бъде доставен от Министерство на вътрешните работи за три македонски пункта на границата, с цел да не се основават проблеми в работата на екипите и да стопира придвижването за часове. Но това и до момента не е станало. А на македонския Граничен контролно-пропусквателен пункт " Деве хълм ", където имаше прекъсване на тока съвсем всеки ден тази седмица, ремонтирали и пуснали остарял елемент, описаха чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Гюешево ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР