В Мадрид отвори врати Atlantis Aquarium - първият интерактивен аквариум

...
В Мадрид отвори врати Atlantis Aquarium - първият интерактивен аквариум
Коментари Харесай

Аквариумът, който ще спаси света

В Мадрид отвори порти Atlantis Aquarium - първият интерактивен аквариум в Испания, само че и в Европа. Той е по план на Parques Reunidos, има повърхност от 6000 квадратни метра , потенциал от повече от 2 300 000 литра вода и е с огромно многообразие на жители от морския свят.

Дотук нищо по-различно от всеки различен огромен аквариум по света. В Atlantis Aquarium обаче се употребява най-съвременна технология, с цел да съобщи едно значимо обръщение.

View this post on Instagram
Esta es la Doncella Amarilla, son peces muy sociables, por eso no es de extrañar verla pasear con su pandilla por nuestro acuario. Ven a visitarla: https://bit.ly/2Qukgcz

A post shared by Atlantis Aquarium Madrid (@atlantisaquarium.madrid) on Dec 4, 2018 at 12:04pm PST

Аквариумът има една съществена цел - да образова посетителите си по отношение на опасността, засягаща морското биоразнообразие и цялата хранителна верига. Прави го с повече и с по-пълна информация за това какъв брой значимо е устойчивото развиване и от какво познание е то за водните екосистеми. А по този метод и предизвиква за тяхното запазване.

View this post on Instagram
A post shared by Atlantis Aquarium Madrid (@atlantisaquarium.madrid) on Nov 20, 2018 at 1:09am PST

Завладяващото странствуване в Atlantis Aquarium стартира с видео по какъв начин астероид пада върху Мадрид и унищожава града. Кратното филмче има за цел да насочи обръщение с предизвестие за последствията от промените в климата. А по време на разходката посетителите ще видят морския свят по друг метод - с помощта на технологията на виртуалната и аугментираната действителност, както и посредством интерактивни екрани и провокации, написа ABC.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР