В мача между Ливърпул и Манчестър Сити ще прехвърчат искри,

...
В мача между Ливърпул и Манчестър Сити ще прехвърчат искри,
Коментари Харесай

Клоп обеща: В сряда ще прехвърчат искри

В мача сред Ливърпул и Манчестър Сити ще прехвърчат искри, съобщи мениджърът Юрген Клоп единствено няколко дни преди първата среща от четвъртфиналите в Шампионската лига по футбол.

Германецът предложи на всеки безпристрастен почитател да гледа срещата, тъй като атмосферата и играта на двата тима подготвят за приемане на една от безконечните класики на шампионата.

"Ако имаше доста мачове от Шампионската лига в сряда, аз бих гледал тъкмо този. Ще има тактическо надиграване, само че ще има и доста пристрастености, а това е нещо позитивно. Освен това, срещата е на 'Анфилд', където атмосферата е прелестна ", сподели мениджърът на мърсисайдци.

Ливърпул загуби с 0:5 против Манчестър Сити като посетител при започване на сезона, само че завоюва с 4:3 ответния мач в шампионата.

"Дали мислехме, че е допустимо да загубим с 0:5? Не. Дали мислехме, че ще спечелим по-късно с 4:3? Не. Но дали считаме, че имаме късмет да отстраним Сити? Да. Те обаче остават любимци в тази среща. За нас първоначално е значимо да приключим мача с всичките ни 11 футболисти на терена и след това ще мислим за повече. Знам, че е мъчно ", добави Клоп.

"В някои аспекти на играта сме на едно равнище със Сити, само че те демонстрират повече неизменност и поради това са по-напред в шампионата. И ние имаме шансове, само че знаем, че ще бъде необикновено мъчно ", приключи германецът. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР