В мач от пети кръг на шампионата на Югоизточната Трета

...
В мач от пети кръг на шампионата на Югоизточната Трета
Коментари Харесай

Садово с втора победа, Гигант продължава без точка

В мач от пети кръг на шампионата на Югоизточната Трета лига Садово победи доста мъчно коравия тим на Гигант (Съединение) с 1:0. Втората домакинска победа за отбора на Садово безусловно беше извоювана с доста жертви. Първо се контузи тежко преди малко завърналият се в титулярния състав Георги Ставрев и беше сменен в средата на първото полувреме от Стоян Грънчарски, който означи малко след промяната и победния гол – негов трети в шампионата. След това се контузи и Георги Христозов и бе сменен от добре представилия се Емо Стоев-Бадема.

Неволите на домакините продължиха и откакто и Никола Николов-Кубето беше сменен от Георги Бъчваров, стана ясно, че Садово ще се опитат да запазят резултата. За похлупак на всичко 30 минути преди края втори жълт и респективно червен картон получи Иво Димитров-Шведа, който спря с нарушаване перспективна офанзива на гостите от Съединение. Половин час с човек по-малко вероятностите не изглеждаха положителни, само че колетивният дух и положителните изяви в отбрана на целия тим резервираха резултата до края.

С победа Садово събра шест точки в актива си и се изкачи на десетото място във краткотрайното класиране. Гигант пък продължава да бъде единственият тим без извоювана точка досега и заема последното място в групата.
Югоизточна Трета лига 5 кръг, събота 8 септември  Садово 1:0краен резулат  Гигант (Съединение)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР