В мач от 9-ия кръг в Efbet Супер Волей, в

...
В мач от 9-ия кръг в Efbet Супер Волей, в
Коментари Харесай

Ето кой ще води Дея спорт срещу Добруджа

В мач от 9-ия кръг в Efbet Супер Волей, в неделя се срещат тимовете на Добруджа 07 (Добрич) и Дея спорт (Бургас). Двубоят в зала „ Добротица “ в Добрич и ще стартира в 18:00 часа.

Бургаските волейболисти заемат 7-ото място във краткотрайното класиране с актив от 11 точки (3 победи и 5 загуби) и геймово съответствие 14:15. Домакините от Добруджа 07 са последни с 8 загуби от 8 мача и 9:24 гейма.

Освен в Добрич, до края на 2022 година тимът на Дея Спорт, който през днешния ден се раздели публично със старши треньора Венцислав Симеонов, има да изиграе още 3 мача – два от Efbet Супер Волей и един от евротурнирите. 
 Високо напрежение в Дея спорт! Президентът доктор Маджуров пред Sportal.bg: Венци Симеонов остава отпред на тима Високо напрежение в Дея спорт! Президентът доктор Маджуров пред Sportal.bg: Венци Симеонов остава отпред на тима
Най-вероятно в мача против Добруджа отпред на Дея спорт ще бъде досегашния асистент Владислав Николов, а негов асистент ще е Андрей Николов.
 Венцислав Симеонов към този момент не е старши треньор на Дея спорт Венцислав Симеонов към този момент не е старши треньор на Дея спорт
На 9 декември бургазлии одобряват в зала „ Младост “, от 18:00 часа, отбора на Черно море (Варна). Следва ново домакинство Дея спорт на 13 декември. Тогава от 19:00 часа е реваншът против гръцкия гранд Олимпиакос от 1/8-финалите за „ Чалъндж къп “. Двете срещи в зала „ Младост “ са при безвъзмезден вход.
49  Efbet Супер Волей: Дея спорт (Бургас) - ЦСКА 2:3 </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР