В мач от 32-ия кръг на Висшата лига Манчестър Юнайтед

...
В мач от 32-ия кръг на Висшата лига Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Юнайтед - Бърнли 1:1, бърза размяна на голове

В мач от 32-ия кръг на Висшата лига Манчестър Юнайтед приема Бърнли. Срещата започва в 18:00 часа и ще може да я следите с Gong.bg и директно в ефира на DIEMA SPORT 2. Резултатът е 1:1. Мейсън Грийнууд откри резултата в 48-ата минута, той се възползва от пас на Рашфорд, топката беше пропусната от Фернандес и Грийнууд се възползва, с цел да изведе "червените дяволи " напред в резултата. Две минути по-късно Тарковски изравни резултата.

Още в 20-ата секунда на мача Уууд прати топката в мрежата на "червените дяволи ", само че страничния арбитър подвигна флага за засада, гол няма, само че обстановката беше много противоречива. Все отново графиката препоръчана от ВАР сподели, че нападателят на Бърнли е в засада.

В 4-ата минута вратарят на Бърнли избави рискова обстановка пред вратата си, откакто удар на Мактомини го затрудни оптимално, само че гол нямаше.

Погба опитва мерника си като с глава стреля към Пийкок-Фапъл, само че вратарят се оправи и мазета в корнер в 10-ата минута на срещата. Пет минути по-късно Фернандес стреля чудесно, само че топката мина около гредата. В 30-ата минута гостите направиха добра офанзива, само че не стигнаха до попадение. Малко преди този момент Рашфорд сътвори напрежение пред вратата на противника, само че още веднъж Пийкок-Фаръл избави ослепително.

Манчестър Юнайтед пропусна чудесна обстановка в 38-ата минута, откакто Грийнууд не съумя да засече пас на Рашфорд отдясно по офанзивата на "червените дяволи ". Четири минути по-късно Ууд стреля към вратата на Хендерсън, откакто изпревари Магуайър, само че топката мина настрана от вратата. В последната минута на полувремето гостите от Бърнли имаха опцията да затруднят защитата на Юнайтед, само че в последна сметка не се получи нищо забавно пред Хендерсън.

Второто полувреме стартира вихрено и в границите на две минути паднаха два гола. В 48-ата минута Рашфорд пусна отличен пас към Грийнууд, който откри резултата в интерес на "чермените дяволи ", само че единствено две минути по-късно Бърнли изравни след попадение на Тарковски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР