В мач от 29-ия кръг на Чемпиъншип Блекбърн загуби у

...
В мач от 29-ия кръг на Чемпиъншип Блекбърн загуби у
Коментари Харесай

Престън съумя да спечели гостуването си на Блекбърн

В мач от 29-ия кръг на Чемпиъншип Блекбърн загуби вкъщи от Престън с 1:2. Престън е на 10-ото място с актив от 39 точки, а Блекбърн е на 8-ото място със същия актив от точки.

В 19-ата минута на дуела Кънингам откри резултата, откакто получи пространство и не остави шансове на вратаря на домакините със мощен и прецизен диагонален удар.

Домакините пробваха рискова офанзива в 24-ата минута, само че Дъглас не стигна до топката. В 36-ата минута Армстронг пропусна от отлична опция да възвърне равенството. Гостите удвоиха преднината си с попадение на Линдзи в 43-ата минута, само че домакините се върнаха в дуела с гол на Армстронг от дузпа в края на полувремето.

В последните секунди на тази първа част домакините пропуснаха отлична опция посредством Армстронг, само че вратарят на гостите Иверсен се оправи.

До края на мача макар обстановките и пред двете порти нови голове не паднаха и гостите се поздравиха с триумфа.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР