В мач от 27-ия кръг на Премиер лигата Амкар победи

...
В мач от 27-ия кръг на Премиер лигата Амкар победи
Коментари Харесай

Занев и Амкар с голяма крачка към спасението

В мач от 27-ия кръг на Премиер лигата Амкар победи с 2:0 като посетител Тосно и доста усили възможностите си да оцелее в елита на съветския футбол. Петър Занев и през днешния ден изведе отбора от Перм с капитанската лента, а головете вкараха Александър Рязанцев от дузпа и Михаил Костюков.

За Тосно успеха беше наложителна в устрема на тима да се измъкне от дъното на класирането. Умората от полуфинала за Купата на Русия против Спартак (Моксва) обаче оказа въздействие и новаците не съумяха да основат съвсем нищо в нападателен проект.
#АмкарПермь #ГордостьУрала #ТосноАмкар

Ключевой миг матча - Рязанцев реализовывает пенальти! pic.twitter.com/RbLew5uVjH
— FC Amkar (@fc_amkar) 22 април 2018 година Рязанцев откри резултата в 18-ата минута от дузпа, отсъдена за нарушаване на Сергей Сухарев. Тосно нямаше концепция по какъв начин да стигне до гол. В самия завършек на мача Костюков открадна топката в половината на домакините, стигна до наказателното поле и невъзмутимо стреля около Давид Юрченко.

Амкар към този момент има 31 точки. Със същия актив са още Ахмат и Ростов. Тосно е с 24 точки и е на 15-о място, отстъпвайки по голова разлика на Анжи.

В идващия кръг Амкар приема първенеца Спартак (Москва), а Тосно ще гостува на Ростов.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ТОСНО
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА АМКАР Премиер Лига 27 кръг, неделя 22 април  Тосно 0:2краен резулат  Амкар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР