В мач от 23-ия кръг на Ла Лига Барселона победи

...
В мач от 23-ия кръг на Ла Лига Барселона победи
Коментари Харесай

Голово шоу изстреля Барса на втората позиция в Ла Лига

В мач от 23-ия кръг на Ла Лига Барселона победи изрично с 5:1 гостите от Алавес. Головете осъществиха Тринкао в 29-ата и 73-ата минута на срещата, Меси в 45-ата и 75-ата минута, както и Фирпо беше прецизен в 80-ата минута. Точен за гостите беше Риоха в 57-ата минута на мача. След тази победа отборът на Роналд Куман е на втората позиция в класирането с актив от 46 точки, а Алавес е на 16-ото място с 22. Лидер е Атлетико Мадрид с 54.

Още във втората минута на мача Гризман имаше опция да означи и да открие резултата, само че защитник застана на пътя на топката и не разреши резултатът да бъде открит. Гостите отвърнаха с рискова офанзива в 8-ата минута, само че Лукас Перес стреля много неприятно и топката излезе в навън.

Барселона откри резултата в 29-ата минута, откакто Тринкао се разписа, а асистенцията пристигна от Мориба. Две минути по-рано Баталия стреля чудесно, само че вратарят на Барса беше на равнище.

В 36-ата минута Гризман стреля рисково, Пачеко избави, само че беше беззащитен при добавката на Меси, който направи резултата 2:0. Попадението обаче нямаше, защото след консултация с ВАР съдията отсъди засада на Гризман, чието рамо беше пред тялото на Лежун.

 Статистика от мача Барселона - Алавес, Ла Лига, 23-ти кръг
източник: Sofa Score
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР