В лютите чушки се съдържа веществото капсацин, което е без

...
В лютите чушки се съдържа веществото капсацин, което е без
Коментари Харесай

Това Е Любима Храна На Всички Българи, Но До Сега Сме Я Пренебрегвали! Ще Се Изумите Да Разберете, Че Лекува Рак!

В лютите чушки се съдържа веществото капсацин, което е без цвят и аромат, само че предизвиква клетъчна гибел на раковите кафези. През 1912 година химикът Уилбър Сковайл създал тест, който се употребява за премерване пикантността на лютите чушките и мерните единици за количеството капсацин в тях носят неговото име. През последните няколко години са правени редица проучвания за въздействието на веществото капсацин върху раковите кафези. В едно от тях се следи намаляването им в опитни мишки, на които е даван капсацин, с рак на простатата с 80%. При друго проучване върху мишки с ракови кафези от рак на панкреаса се следи 50% понижаване на броя на нездравословните формирания.

Немският доктор Михаел Браун съумял да се излекува от рак в 4-ти етап благодарение на лютите храни. Той направил специфичен сандвич за лекуване, продуктите за който се намират и в България. Този сандвич може да се употребява за хранения по 2-3 пъти дневно. Направата му включва мексикански люти чушки, само че в случай че не ги откриете на пазара, те могат да бъдат заместени с наши люти чушки.

За подготвяне на сандвича се настъргва една люта чушка, може и със семената й. Настъргват се и 2 скилидки чесън, прибавя се и масло и откакто се смесят, остава да се намажат на филия самун. Лекарят дружно със сандвича хапвал и по една супена лъжица от емулгирано рибено масло от черния дроб на риба херинга, като го е приемал 1 или 2 пъти дневно, само че не го е поставял върху сандвича. Например рибеното масло от херинга може да се използва преди или след взимане на лютия сандвич с храна, подобаваща за заболяването, да вземем за пример зеленчукова салата.

За лекуване на онкологични болести могат да се употребяват също и настъргани и задушени на пара чесън и чушки. Да се употребяват маргарин и други нездравословни масла и храни, не е разрешено, за предпочитане е да се употребява сурово или органично масло с масленост над 80%.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР