В любовта всички сме различни. Склонни сме да променим някои

...
В любовта всички сме различни. Склонни сме да променим някои
Коментари Харесай

Вижте къде бъркате в любовта според зодията

В любовта всички сме разнообразни. Склонни сме да променим някои особености в името на любовта, само че други не подлежат на промени и по този начин може да се окаже, че възпрепятстваме връзката си.
Всеки зодиакален знак има собствен личен набор от черти и характерности, които безспорно оказват въздействие на любовния ни живот.
Какви неточности допускате вие в любовта съгласно зодията ви, вижте в идващите редове.

Овен
Овните работят прекомерно бързо. Те постоянно се втурват напред, когато не са изцяло подготвени или реагират прекомерно остро в обстановки, в които не са съгласни.
Често в конфликтни обстановки желаят да играят жертвата, карайки половинката си да се усеща зле. Овни, в случай че желаете да задържите любовта е значимо да се научите по какъв начин да споделяте с индивида до себе си.

Телец
Представителите на зодия Телец не обичат да излизат от своята зона на комфорт. Те са практични, знаят какво желаят и се усещат добре в кожата си. В любовта обаче постоянно би трябвало да напущаме зоната си на комфорт. Ето за какво когато става дума за връзки, Телците са по-склонни да избират сътрудник, който е като техен близнак по темперамент и разбирания, а не сродна им душа.

Близнаци
Близнаците са забавни по природа, в любовта също. Въпреки това тяхната двоякост от време на време им пречи да вземат бързи и съответни решения, лутат се напред-назад в любовните си връзки. Постоянно трансформират решенията и мненията си, а компликациите в една връзка могат да ги накарат да се откажат от нея, търсейки по-лесното в любовта.

Рак
Ракът постоянно се влюбва в неправилния сътрудник. Харизматичен рицар в доспехи или красива принцеса... прочувственият Рак се впуска в връзки, които могат да го наранят. Но въпреки това, честата промяна на настроенията им, нерядко предизвика спорове и това отдалечава сътрудниците им от тях.

Лъв
Представителите на този зодиакален знак несъмнено знаят кои са и какво заслужават в любовта. Понякога са прекомерно мнителни към колегата си и рядко се доверяват. Възможно е след започване на нова връзка да изпитат съмнения по отношение на половинката си. Лъвовете не обичат рестриктивните мерки в персоналната им независимост, а светлините на прожекторите са непокътнати единствено за тях.

Дева
Представителите на този знак, несъмнено не са лесни за връзка. Те са огромни перфекционисти и даже и най-малкият минус може да ги накара да бъдат придирчиви към половинката си. Склонни са да останат самотни в любовта, единствено тъй като не могат да намерят задоволително добър сътрудник.
Не че те са съвършени, просто отхвърлят да се уредят с по-малко от това, което заслужават.

Везни
Везните могат да останат без половинка поради честите им подозрения, че половинката им може да ги мами в любовта. Често мнителността им е безпочвена, а те са склонни да си измислят такива сюжети, че спорът сред тях и обичания човек е неминуем. Проблемът им с доверието може да ги води в неправилна посока и да ги накара да простят огромна засегнатост на този, който не заслужава любовта им.

Скорпион
Скорпионът рядко би се сложил на мястото на дру, с цел да види проблемите в една връзка. Вместо това те са съсредоточени върху своите визии, разбирания. Също по този начин представителите на тази зодия имат проблем с признаването на личните си неточности и дефекти, което провокира проблем в любовните взаимоотношения. Тяхната мистериозност може да се окаже причина от време на време да са без сътрудник до себе си.

Стрелец
За стрелеца е значимо да чуе какво мисли половинката му по доста въпроси. Но той е податлив и да спори и твърдо да отстоява позициите си. Въпреки че в това няма нищо неприятно, стрелецът може да мине избрана граница, да бъде прекомерно инатлив и да усложни излишно нещата. Освен това е свободомислещ и през днешния ден може да е по отношение на вас, на следващия ден да реши, че има потребност от ново предизвикателство.

Козирог
Представителите на зодията са родени водачи, могат да поемат отговорност, само че по връзки на любовта, тези им качества ги предизвикат непрекъснато да се постановат над половинката си.
Имат проблем с това да се оставят да бъдат водени от колегата си. Те се усещат мощни във всичко, което вършат и постоянно се стремят да го вършат по верния метод или верен съгласно техните визии.

Водолей
Водолеят може да бъде доста емоционален. Ако се появи нещо по-добро за тях в любовта, представителите на тази зодия, биха могли да бъдат доста бързи и да скочат в новото любовно предизвикателство.
Само тъй като нещо може да наподобява по-добре, не значи, че е по този начин, нали, Водолеи? Също по този начин, те вършат импулсивни решения във връзка с връзката. Това има тежък резултат върху индивида, с който са.

Риби
Рибите ненавиждат споровете и рядко споделят възприятията си. Това се натрупва във времето и в даден миг ескалира. Партньорите им стартират да се усещат комплицирани. Ето за какво е добре да споделяте повече, без да се страхувате да спорите, да изкажете мнение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР