В любовта всеки търси своя идеал или поне партньор, който

...
В любовта всеки търси своя идеал или поне партньор, който
Коментари Харесай

Женско помагало: Кои са най-отблъскващите неща за мъжете?

В любовта всеки търси своя блян или най-малко сътрудник, който да се приближи до него. Имаме условия за външността, за личността, за това какво чакаме в една връзка. Но замисляме ли се какво сме подготвени да предложим? Днес споделяме с вас няколко неща, които работят дразнещо, даже отблъскващо на мъжете. Освен мощният и настойчив парфюм, вижте какво не трябва да вършиме, в случай че се стремите към съществени взаимоотношения.

Пропускате да се епилирате, занижена персонална хигиена
Особено при започване на връзката, никой мъж не би желал да има до себе си партньорка, която не обръща внимание на постоянното обезкосмяване, изключително в случай че той поставя грижи в тази посока. За доста мъже това подсказва за занижена персонална хигиена. Ако очаквате от него да бъде равен и поддържан, изключително на интимните места, не забравяйте и вие да се поддържате. Същото важи за чистата коса, приятния мирис на тялото ви.

Твърде доста грим
Представителите на мощния пол избират да се срещат с дами, които наподобяват по-естествено, а гримът акцентира единствено техните красиви черти. Многото грим, от време на време работи лъжливо и даже може да направи външността друга.

Постоянно мрънкате
Ролята на жертвата, която непрекъснато мрънка и се оплаква от живота, рано или късно се оказва безинтересна за мъжа. Въпреки че мъжете обичат да са водещи, да са спасители, герои, те биха желали половинката им да е мощна персона. Това не значи, че не трябва да споделяте страховете си, да желаете помощ, само че непрекъснато мрънкане даже за незначителни неща, до момента в който не предприемате дейности, които да подобрят обстановката, работи натоварващо.

Не можете да контролирате напитките си
Обичате да се забавлявате, да си пийвате коктейл след коктейл..., нали и той употребява алкохол. Има разлика, колкото и да пие един мъж, той не би желал партньорката му да го надминава, да наподобява непривлекателно след приложимост на питиета, да е конфликтна и т. н.

Прекалявате с цигарите
Дори и сътрудникът ви да пуши, от пушач до пушач има разлика. На някои им е прелестно да си миришат на пепелник, до момента в който други не биха желали дъхът, косата и облеклата на партньорката им да припомня за пушек. Ако пък попаднете на половинка, която не пуши, допустимо е цигарите ви да породят някои проблеми.

Действате материалистично
Щедростта на мъжа е положение на духа. Няма значение дали мъжът има благоприятни условия или е по-ограничен откъм финанси, в случай че му идва от вътрешната страна да прави похвали, изненади на половинката си ще го прави с удоволствие. Но и двата вида мъже не биха желали да имат до себе си материалистка.

Груб, пошъл език
Една жена би трябвало да се придържа към такт, великолепие, грациозност, убеденост. Ето за какво е значимо да внимавате с изрече си. Не се подвеждайте от изследванията на непознати експерти, които споделят, че псуващите са високоинтелигентни. Няма мъж, който да не се впечатли от дама с богат речников ресурс и просветеност. С нея диалозите са приятни.

Държите се по детски
Вероятно във всяка връзка сътрудниците се назовават един различен с умалителни, имате си закачливи прякори. Но лиготиите, държанието, което припомня глуповата кукла, глезла, несъмнено работи дразнещо и отблъскващо на противоположния пол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР