В любовта някои емоции са необясними, привличането между тотално различни

...
В любовта някои емоции са необясними, привличането между тотално различни
Коментари Харесай

6-те най-добри съвместимости между зодиите

В любовта някои страсти са необясними, привличането сред тотално разнообразни хора – също. Истината е, че химията в любовта е неразгадаема и няма по какъв начин да знаем какво ни кара да бъдем привлечени към някой човек толкоз, че да желаеме да сме дружно с него. Ето кои са най-хубавите съвместимости сред зодиите, които постоянно съумяват да останат дружно, без значение какво се случва във връзката им.
Телец и Везни: Тази композиция е извънредно сполучлива в любовта. Телците обичат домашния уют и спокойните вечери вкъщи. Везните също са доста уравновесени и нямат потребност от излизания, огромни компании и шумна конюнктура. И двете  държат на индивида до себе си и търсят огромната обич. Не си падат по изневерите, правилни са сътрудниците си и си мечтаят за огромно семейство. Това ги прави чудесна композиция в любовта!
 4-те зодии, които живеят богат живот 4-те зодии, които живеят богат живот
Има зодии, които имат шанс в живота, пробивни са, съумяват и постоянно са на върха. Тези зодии постоянно имат съществени специалности и съществени до...
Водолей и Стрелец: Любовта сред тези две  е буйна и извънредно забавна. Чувствата сред тях пламват доста бързо и в никакъв случай не угасват. Имат бурна връзка и не всеки път е елементарно да останат дружно, само че никой не може да ги раздели. Обичат пътуванията, излизанията вечер и животът на цялостни обороти. За тях скуката не е алтернатива и любовта ги държи живи и диви!
Овен и Водолей: Тези две  имат извънредно забавна връзка. Започва доста постепенно – първо неангажиращо и въобще без никакви изгледи за нещо съществено. След това обаче и двете  хлътват до уши и не могат да си показват живота един без различен. Имат общи фантазии и цели, работят старателно, с цел да ги осъществят и това им дава спомагателна стойност на връзката. Обичат се мощно и не дават на никой да застане посред им.
Лъв и Риби: Изключително сполучлива композиция в любовта! Лъвовете си търсят сътрудник, който да им дава хъс в живота и да имат тяхната сила, с цел да реализират фантазии и цели дружно. Рибите пък имат потребност от бутане и също се въодушевяват от Лъвовете. Любовта им е буйна, само че и спокойна на моменти, имат доста общи черти в характера и това ги сближава още повече. Най-хубавото във връзката сред Лъв и Риби е, че просто не могат да живеят един без различен.
Близнаци и Рак: Тези две  живеят на ръба на пристрастеността и постоянно търсят адреналин във връзката си. Никога не съумява да им доскучае, тъй като обичат да обикалят света дружно, да изживяват нови неща и да натрупат мемоари. Не бързат със основаването на семейство, само че когато моментът пристигна, всичко се подрежда като по ноти. Имат доста здрави и сплотени фамилии, които са тяхната горделивост и плод на огромната им обич.
 Каква ЛЮБОВ те чака съгласно месеца ти на раждане Каква ЛЮБОВ те чака съгласно месеца ти на раждане
Месецът от годината, в който сме родени, в никакъв случай не е инцидентен. От това зависи каква зодия сме, какъв темперамент ще имаме, а и какви ще сме...
Везни и Скорпион: Скорпионите са малко буйни и имат потребност от балансиран човек, който да им покаже, че и спокойният живот по никакъв начин не е неприятен. Точно това, че са цялостни противоположности, някак си основава необяснима химия сред Везните и Скорпионите. Тяхната обич е като по филмите – има романтика, има кавги, само че каквото и да се случи – най-после всичко приключва с дълга целувка и буйна нощ.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР