В любовта никой не е идеален. Появи ли се в

...
В любовта никой не е идеален. Появи ли се в
Коментари Харесай

Ето 8 грешки, които жените допускат във връзката

В любовта никой не е съвършен. Появи ли се в живота ни нов сътрудник, ние имаме избрани упования към него и връзката ни. Без значение на кой стадий от нея сме, дамите позволяваме едни и същи неточности още веднъж и още веднъж, които пречат на взаимоотношенията ни. Така да вземем за пример, някои дами одобряват за даденост колегата си и са повече потребители, в сравнение с даващи.
Кои са другите 8 неточности, които дамите позволяват във връзката?

1. Очакват връзката да е идеална. Въпреки че знаем, че нищо не е съвършено, ние копнеем нашата връзка да бъде изключение. Така губим прекалено много време и страсти, да „ скачаме “ от една връзка в друга.

2. Опитват се да трансформират колегата си. За всеки мъж би било отблъскващо да откри, че дамата, към която има страсти не го приема подобен, какъвто е. Ако разликите за вас са прекомерно огромни просто не си губете времето с този сътрудник.

3. Действат прекомерно без значение. Мъжете обичат да се грижат за партньорките си. Да си самостоятелна е отлично и несъмнено представителите на мощния пол се впечатляват от дейни и проведени дами. Но всичко би трябвало да има совите граници и дамата не трябва да губи своята женска сила.

4. Твърде ревностни. Малко ревнивост във връзката може да бъде здравословна за взаимоотношенията. Но непрекъснатите прояви на ревнивост в действителност издават, че дамата не е сигурна в себе си. От друга страна, мъжете биха били по-привлечени към дами, които излъчват убеденост.

5. Сравняване на актуалната връзка с тези на другари, сътрудници, познати. Когато сме в любовна връзка в никакъв случай нищо не е идеално. Чуждите връзки също не са такива, макар от време на време да мислим друго. Всяка връзка е неповторима и сравняването на вашата с нечия непозната, която ви наподобява като от приказките, в множеството случаи не оказва помощ на вас и колегата ви. Ако смятате, че има какво да се усъвършенства посред ви, положете старания или се консултирайте със експерт по връзките.

6. Липса на добра връзка с колегата ви. Още една неточност, която дамите позволяват във връзката си е, когато имат проблематична обстановка или желаят да споделят с половинка си нещо несъмнено, да не залагат на положителната връзка, а да споделят с трети лица желанията и проблемите на взаимоотношенията си. Помислете за какво си спестявате диалозите с обичания човек? Страхувате се от спорове, от това че няма да бъдете вярно разбрана, той не демонстрира предпочитание да подобрите общуването си. Тогава може би още веднъж е добре да потърсите консултация със експерт по връзките.

7. Притискане на колегата, пробвате се да го „ вържете “. Когато търсим дълготрайни взаимоотношения, несъмнено, че е значимо да заявим още при започване на връзката своите планове, с цел да съпоставим дали и сътрудникът ни гледа в една посока с нас. В идеалният случай и двамата желаете едно и също. Въпреки това, някои дами стартират да притискат половинката си да сключат брак, да имат бебе, без да дават задоволително време на двамата и на връзката да се надгради, развие. Подобно държание единствено основава напрежение и може да ви отдалечи.

8. Не обръщат внимание на външния си тип. В началото на любовната връзка постоянно се стараем да бъдем в добра форма, да сме привлекателни за колегата си. С времето и ние и обичания ни мъж се променяме. Това е изцяло обикновено, само че положителната грижа към себе си не трябва да остава на назад във времето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР