В любовта и на война няма забранени средства. Тази максима

...
В любовта и на война няма забранени средства. Тази максима
Коментари Харесай

Ергенът 3 - романтиката отстъпва място на агресията

В любовта и на война няма неразрешени средства. Тази максима се реализира в цялостна мощ в третия сезон на " Ергенът " за България, в който предприемачът Алек Младенов се надява да открие дамата на живота си.
 Валерия Дакова от Ергенът 3 и секси фотосите ѝ в обществените мрежи
Секси провокациите на Валерия от Ергенът 3

Секси фотоси и секси долни дрехи

Претендентките за сърцето му може да понижават, само че битката сред тях става все по-ожесточена. В епизода от 13 март играта " Обичам те, не те обичам ", в която всяко от девойките трябваше да даде плюшено сърце на най-симпатичната си съперничка и да залепи торта в лицето на най-неприятната, изкара нескрито притихнал спор сред Йоана и Габриела, който беше на косъм да прерасне във физическа свада.

Спорът сред двете, както и сред техните " лагери " продължи през останалата част от деня и вечерта, а две от девойките бяха осъдени да не участват на вечерния коктейл - Теа и Валерия. А на Церемонията на розата си потегли Мими.
 Снимка 657267

Тази вечер, 14 март, ще забележим по какъв начин Алек води осем от девойките на баснословен круиз в намерено море. Не всички от тях ще са принцеси в приказката му - половината дами ще бъдат пепеляшки, които обслужват прищевките на останалите.
 Снимка 657266

Разбира се, след следващото изостряне на напрежението, вечерта продължава трагично макар изненадата, която е приготвил за девойките. Постъпка на една от тях ще докара до инфарктна Церемония на розата, на която Алек Младенов ще раздаде рекордно дребен брой цветя.

Ергенът 3 е в сряда и четвъртък от 20 ч. по bTV.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР