В любовния ни живот срещаме представители на различните зодии, но

...
В любовния ни живот срещаме представители на различните зодии, но
Коментари Харесай

Шестте зодиакални двойки с най-силна сексуална страст

В любовния ни живот срещаме представители на другите зодии, само че има такива, които ни остават уязвимост вечно.
Те може и да не са били най-подходящите за дълготрайна връзка, за основаване на семейство и реализиране на фамилна естетика, само че сигурно с тях сме претърпели или престои да преживеем най-страстните си полови завършения. Ето кои са те:

Овен и Везни

Тези два знака имат неизчерпаема сила и половост. Везните са уравновесено буйни , а Овните са неустоимо огнени . Тази връзка може да бъде сполучлива, в случай че и двете зодии са малко по-търпеливи към половинката си и нейните странности.

Телец и Скорпион

Това е една зодиакална връзка, в която и двата знака не могат да се наситят един на различен. Телците са нежни създания и срещнали половата доминантност на Скорпионите, се стига до мощна полова пристрастеност . За да се случат сходни взаимоотношения и отвън спалнята - Телецът би трябвало да доближи стихийността на Скорпиона, а Скорпионът би трябвало да се приспособява към спокойствието на Телеца.
 секс Thinkstockphotos-->
Близнаци и Стрелец

Тези два знака имат мощна (не единствено физическа), само че и надълбоко прочувствена връзка на ментално равнище. И двете зодии са обществени, обичат да беседват, изключително откакто са правили страховит секс преди този момент. Единственото, което би могло да разклати този съюз, е желанието и на двамата да философстват до безспир, без да се вслушват в мнението на другия сътрудник .

Рак и Козирог

Перфектно комбиниране сред сензитивността на Рака и силата на Козирога. Този съюз би могъл да бъде сполучлив в дългогодишен интервал, когато Козирозите възприемат по позитивен метод страстите и възприятията на Раците, както и в случай че Раците нямат нищо срещу самостоятелността и решителността на Козирозите.

Лъв и Водолей

Един необикновен полов дует сред Водолей и Лъв. Водолеят е свободомислещ, въстаник, непризнаващ бариери, а Лъвът е кралят на света, харизматичен и властнически. Тази двойка има могъща сила от пристрастеност , която е способна да им спомага да преодолеят всички други несъответствия в характерите им.
 секс Thinkstockphotos
Дева и Риби

Между тези две зодии съществува в действителност нещо особено. Девата е обожател на реда , обича да управлява нещата, а Рибата харесва разнообразието, малко лекомислена и ненавиждаща рутината . И двата знака могат да научат доста един от различен и да си дадат безспир незабравими страсти освен в полово отношение, в случай че са задоволителни непрекъснати и всеотдайни във връзката си.
 секс Thinkstockphotos
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР