В любовен план ни очаква една сравнително спокойна седмица. Няма

...
В любовен план ни очаква една сравнително спокойна седмица. Няма
Коментари Харесай

Какво са ви приготвили звездите в любовен план тази седмица?

В любовен проект ни чака една относително спокойна седмица. Няма да липсват различия, само че ще се радваме и на романтика. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен
Вътрешно неспокойствие може да заплаши пристрастеността в връзките ви тази седмица. Възможно е разногласието да е подбуден от родственик или да е обвързван с друга фамилна обстановка. Внимавайте какво казвате, тъй като думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, в сравнение с очаквате. Единственото, което може да извършите е да контролирате страстите си, до момента в който се изяснят събитията.

Телец
Социалният ви кръг може да способства за вашето любовно благополучие при започване на седмицата. Ще имате опция да разберете от какво се нуждаете в любовта. Обвързаните Телци като че ли се намират в комплицирана обстановка сред това какво желаят в любовта и какво им дава актуалният сътрудник. Разкрийте желанията си.

Близнаци
Близнаците, които се намират във връзка, ще намерят нови музи в работата си, само че от това обичаният човек ще се почувства заплашен. Има възможност той или тя да се опитат да управляват финансите ви, изключително в случай че на този стадий вие получавате по-високо заплащане.
Всичко това е подбудено от чувство за неустановеност. Важно е да споделяте и да не оставяте обстановката неразрешена.

Рак
Тази седмица любовният ви живот ще се развива не по метода, по който сте се надявали. Определена обстановка сред вас и половинката ви може да се трансформира в мощно прочувствен диалог, който да остави във вас възприятие на неустановеност.
И двамата ще разкриете някои от грозните черти на характерите си. Опитите за операция и налагане на надзор единствено ще доведат до повече проблеми.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Лъв
Добре е обвързаните Лъвове да не дават обещание на половинката си неща, които не биха могли да изпълнят. Това може да стане причина за основаването на преграда във взаимоотношенията. Половинката ви ще бъде очевидец на празните ви приказки, които не са подплатени с дейности. Много е значимо да оправдаете упованията на обичания човек, в случай че към момента държите на тази връзка.

Дева
Любовният живот на Девите несъмнено няма да бъде отегчителен. Обвързаните представители на зодията ще се усещат подкрепяни от обичания човек. Но внимавайте, постоянно може да бъдете изправени пред обстановка, която да наруши хармонията ви.
Независимо дали сте в сериозна връзка или скоро сте почнали нови взаимоотношения, посред ви ще се появи битка за власт.

Везни
Марс се намира във вашия партньорски бранш и ще ви окаже своята поддръжка. На такава ще се радвате и от страна на обичания човек, що се отнася до професионалните ви упоритости. Но всичко това, единствено в случай че работата ви не попречи по някакъв метод на домашния комфорт. Отделете нужното внимание на обичания човек и се радвайте на хармонията.

Скорпион
Дълбок и логичен диалог с колегата още при започване на седмицата може да ви накара да се почувствате по-интелектуално и духовно свързани. Ще се наслаждавате на мъдростта си, ще бъдете въодушевени да споделите вашите мисли, усеща. Радвайте се на времето прекарано дружно.

Стрелец
Разногласията сред вас и половинката ви може да се породят от тематика обвързвана с финанси. Може би ще желаете да осъществите някаква ваша фантазия, само че насладата ви бързо ще бъде помрачена. С обичания човек сте на две разнообразни отзиви. Докато не постигнете общо единодушие, няма да можете да разрешите обстановката.

Козирог
Представителите на зодия Козирог могат да чакат повече пристрастеност в спалнята. Ще бъдете подготвени да освободите цялото напрежение, което потискате в себе си. Ако има обстановки, които би трябвало да разясните, направете го. През другото време се отдайте на приятни моменти с сътрудниците и дайте независимост на желанията си по отношение на секса.

Водолей
Интересна седмица следва в любовен проект за обвързаните Водолеи. Вероятно вие и половинката ви сте решили да преминете към нов, по-здравословен режим на хранене или може би единствено единият от вас.

Риби
Спорна обстановка с половинката може да ви накара да потърсите съвет от другар. За страдание той или тя може да има доста друг взор върху обстановката и това да ви разочарова. Този другарски диалог може да се окаже освен ненужен, само че и да докара до нарушаването на другарството ви.

Източник: Аz-jenata.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР