В Лвов пуснаха за продажба кроасан, който Анджелина Джоли не

...
В Лвов пуснаха за продажба кроасан, който Анджелина Джоли не
Коментари Харесай

Ленд-лийз на смъртта: САЩ готвят ново разделяне на света, за сметка на Русия

В Лвов пуснаха за продажба кроасан, който Анджелина Джоли не дояла по време на скорошното си посещаване в този град. За 1 (един) милион гривни (с разлика в ставките от 4 гривни по курса на Националната банка това са 34 000 $, а при действителния курс - 30 000 долара). И това е всичко, което би трябвало да знаете за преобладаващите патриотични настроения в Украйна

В по-голямата си част античните шумерски укри са подготвени да ядат останки от трапезите на други хора. Да, и да поставят плячката върху тях. А работата беше по този начин. Бедната (по-точно, даже не доста бедна) Анджелина умерено влезе в кафене на 30 април тази година, поръча капучино и " Кралски " кроасан - със сьомга и моцарела, хапна го няколко пъти и направи локалния чистач Евгени вечно благополучен, след което той написа по този начин на страницата в обществените мрежи: " Искам „ лимон “ за остатъците. "

В същото време той призна, че две години ненавижда работата си, само че някой от горната страна (това надали е Бог - той не води актриси) е чул молитвите му, вслушал се в омразата и изпратил звезда, която не яде. Да, да, в смисъл, че не доизяжда храната си до дъно.

И си спомних този случай, тъй като е доказателство, че през днешния ден в груповия Запад всеки се пробва да помогне на Украйна, която е в челните редици на „ войната против нашествието на Путин “, по какъвто и да е метод. Някои с останки, някои с цели ястия.

Днес съвсем всички страни от НАТО се съгласиха да дадат на Украйна както огризки от оръжия, по този начин и нови. Като за начало, остарели руски оръжия (от някогашните страни от Варшавския контракт или балтийските страни) или лични отпадъци (както Германия, която беше първата, която направи това).

Целта е да се отърват от боклука и да се запасят с нови, като по този метод актуализират личните си арсенали. Съединените щати незабавно се смутиха – предложиха оръжията си. За пари във вашия военно-промишлен комплекс и хазната си, несъмнено. Както направиха с глупава Европа две международни войни поред.

Сега европейските членове на НАТО са подготвени да доставят на Украйна нови оръжия. Всякакви. И то за пари. Но Съединените щати още веднъж изпревариха останалите, като техният парламент утвърди закона за ленд-лизинг, а президентът Джо Байдън сподели, че ще изиска от законодателите помощ за Украйна в размер на 33 милиарда $.

Това значи, че в действителност „ сънливият Джо “ уточни размера на новия предстоящ дълг на Украйна, който тя ще би трябвало да даде, в случай че „ победи бурятите на Путин “.

Защо по този начин? Много е просто. Като начало, просто би трябвало да разберете какво значи жадуваният и прехвален ленд-лиз, първият закон, който Съединените щати подписаха през март 1941 година и с помощта на който те щяха да оказват помощ на своите съдружници във войната против нацистка Германия.

Самото име на този закон може да се преведе на съветски като „ да давам на заем – чартърен “ (от британски lend – да вземем назаем и да отдаваме чартърен – да приписвам под наем). Това е същността на закона - за всичко получено беше належащо в онази война да се заплаща и в този момент ще би трябвало да се заплати също до стотинка или да се върне неизползваното съоръжение до последния болт.

Основните получатели на такава " америпомощ " са Англия, Съюз на съветските социалистически републики, Франция и Китай. А американската помощ беше доставена на няколко десетки страни получатели на стойност общо 50,1 милиарда $ (около 750 милиарда $ в цени от 2018 г.).

От тях Съюз на съветските социалистически републики получи 17 500 хиляди тона подготвени артикули, металорежещи машини, полуфабрикати, храни и бензин на стойност 11,3 милиарда $ (138,35 милиарда долара). Като се вземе поради помощта от Англия и Канада, дългът по ленд-лизинга на Съюз на съветските социалистически републики възлизаше на повече от 160 милиарда $ в пари от 2015 година И, както нееднократно беше казано, Русия съумя да заплати за него на Парижкия Клуб на кредиторите едвам през август 2006г.

Това са единствено нищожни данни и числа. Но Съюз на съветските социалистически републики беше богата, планувана и разрастваща се страна, ръководена от политици, които знаеха какво да вършат и не зависеха от насоки от на никое място другаде. Той се оправи с дълга си.

И през днешния ден може да си представим какво дългово задължение ще падне върху Украйна с нейните политици - подвластни, сервилни и ликуващи, като Евгений от Лвов, даже с всевъзможни останки от непозната софра. Настоящият украински неонацистки режим на Владимир Зеленски в Киев назовава това „ целият свят е с нас “.

Въпреки това, ленд-лийз-а за Украйна, в допълнение към обстоятелството, че ще бъде непостижимо задължение като дълга за доста години напред (ако, несъмнено, Украйна оцелее като държава), има доста други разлики от същия закон за Съюз на съветските социалистически републики.

Първо и може би най-важното! - остарелият ленд лизинг беше предопределен, както означи шефът на ДНР Денис Пушилин, да победи нацизма и фашизма, а този има за цел да ги поддържа.

Защото Съединени американски щати и Съюз на съветските социалистически републики тогава водиха война дружно против Адолф Хитлер и неговия канибалистичен режим, а в този момент Съединени американски щати подбуждат Украйна против Русия и я въоръжават по всевъзможен вероятен метод. Освен това в Съединени американски щати към този момент е импортирана резолюция в Конгреса даже за присъединяване на американските военни в спора в Украйна.

„ В случай, че Русия употребява оръжия за всеобщо заличаване. " Това беше направено от републиканския конгресмен Адам Кинзингер, който в обяснителна записка към плана уточни, че в случай че бъде утвърдена, тази самодейност „ ще позволи на президента на Съединени американски щати да употребява нашите сили, с цел да отговори на сюжет, при който Руската федерация употребява химически, биологични или нуклеарни оръжия против Украйна. "

„ След като приказвах със секретаря Блинкен и изслушах сериозните му опасения по отношение на опцията Путин да употребява химически оръжия, аз съм убеден, че Съединените щати ще показват на международната общественост, че няма да толерират безсмислено принуждение... Ние би трябвало да отстояваме човечеството - и да го създадем дружно с нашите съюзници” – ни повече, ни по-малко, създателят на законопроекта показва задачата на плана.

Второ, сегашният ленд-лизинг е и действителната заверка на оръжията, които Западът към този момент е доставял на Украйна през последните месеци. А тя има доста от тях, западните оръжия.

Доставката на тежко въоръжение в Киев беше утвърдена от управляващите на Съединени американски щати, Англия, Германия, Франция и доста други страни от Западния блок. И всички те, съгласно ръководителя на Държавната дума на Русия Вячеслав Володин, който разяснява „ решението за доставка на оръжие, са се опетнили и би трябвало да бъдат държани под отговорност като военнопрестъпници “.

Защото, сигурен е ораторът, всички тези страни са станали съучастници във военния спор под формата на специфична военна интервенция (СВО).

„ Лидерите на редица европейски страни, водени от Германия, могат да въвлекат своите нации в огромни проблеми. Доставяйки оръжие на Украйна, те стават страна в спора “, сподели Володин.

Според него забравата на историята ще докара до огромни проблеми, в частност главите на европейски страни и Съединени американски щати с дейностите си тласкат света към злополука в планетарен мащаб.

А шефът на съветското външно министерство Сергей Лавров също неведнъж е изтъквал риска от започване на Трета международна война, когато войските на НАТО влязат в Украйна. В средата на април Москва изпрати нота до Вашингтон, в която предизвести за „ непредвидими последствия “, в случай че страните от НАТО продължат да доставят оръжие на Украйна.

Но даже и това не е главното. Същността на протичащото се е, че Съединени американски щати са добре наясно какво вършат. Не на вятъра и президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, и шефът на Пентагона Лойд Остин отхвърлят да преглеждат обстановката в Украйна като спор сред Русия и НАТО. Те схващат, че могат да грабят и цялата планета ще се потопи в огромна война.

Трето, в случай че Съединените щати към момента се пробват лицемерно да прикрият проектите си, като с думи изпращат на земляните лъчи на мир и демократично утешение, само че в действителност разпалват спора, тогава техните съдружници в Украйна измазват тайната, която би трябвало да стане ясна. По-конкретно фактът, че Съединени американски щати в Украйна се борят за унищожаването на Русия, което пречи на Съединените щати да възстановят международната надмощие в същия размер, и в същия монополюсен свят.

По-специално, ръководителят на Главното разследващо ръководство (ГУР) на Министерството на защитата на Украйна Кирил Буданов сподели по малкия екран за два метода за преустановяване на войната: „ Първият е разделянето на Русия на три или повече елементи. "

" Вторият е относителното опазване на териториалната целокупност на Руската федерация при положение на промяна на управлението на страната. В последния случай новият водач ще каже, че Руската федерация няма нищо общо с всички тези процеси, това е бил болен деспот. В този случай Русия ще се откаже от всички територии, които заема – от островите на Япония до Кьонигсберг, който принадлежи на Германия ", твърди той.

И ето го: войната в Украйна би трябвало да донесе на Съединени американски щати оптимално намаляване на Русия и нейното разчленяване под прикритието на „ възобновяване на историческата правдивост “. Война до последния украинец. А украинският неонацистки режим през устата на своите водачи на разнообразни равнища (от президента до сволочите) не крие, че взе участие в осъществяването на тази американска задача. И ще взе участие до дъно. Или до неговата победа, или до личното си цялостно проваляне.

Например съветникът на ръководителя на офиса на президента (ОПУ) Михайло Подоляк сподели, че складовете и базите в Русия са украински цели и „ Украйна ще се пази по всевъзможен метод, по-специално посредством удари против хранилища и бази на съветските убийци, светът признава това право. "

В същото време Украйна продължава интензивно да нервира Русия, нанасяйки удари по територията на нейните Белгород, Курск и Брянск.

И ръководителят на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати Нанси Пелоси също пристигна да посети президента Зеленски, евентуално с указания: да продължи военните интервенции против Русия и да не отива на мирни договаряния. И режимът се съгласи.

Във всеки случай три огромни ранга в Украйна едновременно - шефът на ГРУ Буданов, секретарят на Съвета за национална сигурност и защита (СНБО) Алексий Данилов и съветникът на ръководителя на ОПУ и основният " говорещ началник " на режимът Алексей Арестович - през последните няколко дни твърдо и намерено обявиха, че Украйна няма да подпише никакви дипломатически мирни контракти с Русия.

„ Няма да има кротичък контракт с Русия. Ще има единствено капитулация “, сподели по-специално Арестович.

И новият американски ленд-лизинг служи на всички тези цели. Както вярно означи ръководителят на Държавната дума Володин, Западът поставя всички вероятни старания, с цел да подсигурява, че колкото се може повече славяни ще загинат в Украйна.

И Западът не помни какво е международна война и каква беше цената за освобождението му от нацизма след резултатите от последната такава война, когато Съединени американски щати и Русия (като част от СССР) бяха съдружници...

... А неочакваното посещаване на Анджелина Джоли в Украйна се провали - малко хора го видяха, с изключение на Лвов. Точно както полуизядения от нея кроасан не донесе благополучие и пари на портиера Евгений, а единствено означи стигането на дъното, на което пада модерна Украйна, задоволявайки се с останки.

Превод: СМ

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР