В луксозна кооперация в близост до Южния парк в София

...
В луксозна кооперация в близост до Южния парк в София
Коментари Харесай

Ето къде е блокът на самотните милионерки

В първокласна кооперация наоколо до Южния парк в София под един покрив са събрани дами в чиито сметки са насъбрани милиони. Много от тях са разведени със съпрузите си или са вдовици. Дори жители на кооперацията се майтапят, че блокът е анатемосан поради злополучната орис на живеещите в нея, написа " Галерия “.

Една от най-известните обитателки на постройката е Боряна Шарлопова, вдовицата на Стефан Шарлопов, който си отиде от този свят в съня си през 2018г. Той бе прочут бизнесмен. След 1989г. се впуска в частния бизнес. Занимава се със стокови и финансови интервенции, а по-късно основава „ Роял Фуудс “. Тогава става прочут като Краля на кроасаните. Повече от 10 години е притежател на компания за бутилиране на минерална вода, както и притежател на веригата „ Шарлопов хотелс “. Последният му план бе Созополис. Шарлопов има пет деца от три брака, а след гибелта му те, както и Боряна наследяват голямото му благосъстояние.

Съседка на Боряна е Нели Беширова. Тя е някогашна партньорка на Богомил Манчев, дълготраен притежател на компанията „ Риск инженеринг “. Двамата сега са разграничени, само че са запазили другарските си връзки. През 2016г. Манчев трансферира на приятелката си 85% от сдружението, което е най-големият реализатор на публични поръчки в АЕЦ „ Козлодуй “. Фирмата нашумя със строителството на АЕЦ Белене, където бе подизпълнител.

На един от етажите в първокласната постройка живее и вдовицата на притежателя на „ Бони холдинг “ Борислава Николов. Той почина в зверска злополука през 2014г. Всички тези дами имат и други известни и изоставени от съпрузите си съседки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР