В луд мач, изпълнен с множество обрати и предложил на

...
В луд мач, изпълнен с множество обрати и предложил на
Коментари Харесай

Марица с първи три точки за сезона, удари Струмска слава в луд мач с 9 гола

В вманиачен мач, изпълнен с голям брой обрати и предложил на почитателите същинско голово шоу, тимът на Марица (Пловдив) завоюва с 6:3 гостуването си в Радомир на локалния Струмска популярност. Двубоят от 4-ия кръг на Втора професионална лига стартира кошмарно за домакините, които още до 9-ата минута губеха с 0:2 в резултата след попадения на Джунейт Яшар (7') и Георги Георгиев (9'). Сериозна виновност за попаденията носеше вратарят Кристиан Дончев, който неслучайно бе сменен на почивката от резервата Радослав Костадинов.

С два гола на Кристиян Тасев - в 12-ата и 36-ата минута, домакините възвърнаха равенството, а обратът бе цялостен, когато Иво Стоянов се разписа от дузпа 10 минути след подновяването на играта. Радостта на домакините обаче бе прекомерно къса, откакто в 60-ата минута Джунейт Яшар се разписа от дузпа. Влезлият като запаса Рангел Игнатов още веднъж даде задатък на Марица в 61-ата минута.

След четвъртото попадение във вратата си домакините се пробваха да стигнат най-малко до точката, само че макар стихийния напън, гол във вратата на пловдивчани не падна. На собствен ред те осъществиха нови два във вратата на Струмска популярност, откакто в даденото от съдията продължение Игнатов се разписа за повторно, а Яшар оформи своя хеттрик за крайното 6:3 в интерес на Марица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР