В логърка от Лондон, която дава съвети на жените, разкри

...
В логърка от Лондон, която дава съвети на жените, разкри
Коментари Харесай

Дрехите, които никога не трябва да обличате на среща

В логърка от Лондон, която дава препоръки на дамите, разкри какво не би трябвало да обличат дамите на сантиментална среща.

Ана Бей предложи на дамите да се отхвърлят от къси, тесни рокли и прекомерно надълбоко деколте, така с като подобен сексуален външен тип дамите ще основат неверно усещане.

"Мъжът ще мисли единствено за секс по време на срещата ", изясни Ана Бей пред

Ladies, please make sure you're dressed appropriately!

Elegance coach reveals the 10 items you should never wear on a date via
— Anna Bey (@annabeyofficial)
34-годишната Ана Бей споделя, че мъжете избират по-женствени и семпли тоалети. Бей изрази същото мнение за яркия грим и екстравагантните аксесоари.

"Не бива да изглеждате по този начин, като че ли се пробвате да впечатлите спътника си с всички сили ", добави британката.

Според влогърката, описът с нещата, отблъскващи мъжете, включва още обувки на платформа или високи токчета, всевъзможни неженствени облекла, тениски или якета с подплънки, които основават резултата на необятни плещи. Освен това мъжете не обичат изкуствения загар, споделя тя.

В друго свое видео Анна Бей направи лист с облеклата, които "омаловажават " външния тип. Тя поучава дамите да се откажат от дънкови къси панталони, бански с висока талия и гащеризони. Лондончанката отбелязва, че тези облекла в дрешника постоянно наподобяват неуместно и неуместно.



По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Преди време в родопско село една баба се обажда на своя другарка. Чува обаче записа:  " Телефонът на клиента е изключен. Моля, обадете се по-късно. " Бабата,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНе се е събрал нужният кворум, споделят от пресцентъра на политическата формацияПри обиск в дома му са открити огромен брой файлове с детска порнографияЖозеп Борел съобщи, че според от държанието на бъдещото афганистанско държавно управление, взаимоотношението може да се засилиРичард Алибегов разгласи, че на 8 септември в София ще има огромен протестОт " Върджин галактик " признаха, че галактическият транспортен съд на компанията е слязъл под предпазеното въздушно пространство за една минута и 41секундиРешението би трябвало да мине и през пленарната залаГлавният прокурор разяснява признатите на първо четене в Народното събрание промени в Закона за НСОТя е в резултат на " гибелен танц " на две звезди " Това е злополука, тъй като американците - хора прекомерно прагматични, похарчиха за цялата тази акция над един и половина трилиона $, а какъв е резултатът? " " Никога до момента не съм бил по този начин благополучен да видя дупка в канара ", призна основният инженер на марсохода " По-скоро ме е боязън за околните ми, за детето ми ", разяснява Ива МитеваТърговската й употреба изисква спомагателни действия, сподели служебният министър на енергетиката Андрей ЖивковОт компанията са задължени да доставят още 135 милиона дози до края на 2021 г.Така се ще подсигурява всеобщото включване в занятията от отдалеченост, в случай че това се наложи, оповестяват от МОНТе ще бъдат огласени идната седмица, уточни той  От ГЕРБ-СДС поискаха </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР