В Ливърпул си припомниха за трансфера на Николай Михайлов в

...
В Ливърпул си припомниха за трансфера на Николай Михайлов в
Коментари Харесай

На Анфийлд си спомниха за Николай Михайлов

В Ливърпул си припомниха за прехвърлянето на Николай Михайлов в отбора. На Острова означиха, че той е измежду 50-те най-вълнуващи младежи във футбола през 2007 година, само че по-късно разочарова и не оправда упованията.

Мърсисайдци направиха параленост с различен притеглен в клуба през същата година - Херардо Бруна, който сега е в северноирландския Дънганон Суифтс.

" Българският вратар мина в Ливърпул през 2007 година, когато бе едвам 18-годишен. Михайлов направи подготовка с мърсисайдци, само че скоро стана ясно, че не дава отговор на условията за работа във Англия, което докара до наем в нидерландския Твенте за един сезон. През 2010 година този ход стана непрекъснат и стражът остана в отбора, а не се върна в Ливърпул.

В момента Михайлов играе в елита на България, където е капитан на Левски. Освен това той има зад тила си и 46 мача за националния отбор. Нито един от двамата не доближи върховете, които им бяха предсказани, само че хубавото е, че двамата не престават да играят. Едно е несъмнено, Михайлов се радва на повече триумфи в професионален проект от Бруна ", написа " Thisisanfield ", представен от " Тема Спорт ".
 Мъри чете конско на трима от Левски след контролата със Септември (София)
Мъри чете конско на трима от Левски след контролата със Септември (София)

Двамата от тях бяха Кристиан Димитров и Асен Чандъров, а третият - Патрик-Габриел Галчев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР