В Ливърпул се сетиха за бившия си вратар Николай Михайлов.

...
В Ливърпул се сетиха за бившия си вратар Николай Михайлов.
Коментари Харесай

В гранда Ливърпул си спомниха за Ники Михайлов

В Ливърпул се сетиха за някогашния си вратар Николай Михайлов. Английският гранд притегли стража преди началото на сезон 2007/08, когато управител на отбора бе Рафа Бенитес.

Местният вестник " Ливърпул ехтене " направи материал, отдаден на всичките привлечени от испанеца играчи в клуба, броя на които е 64.

" Българският вратар Николай Михайлов се причисли към Ливърпул, само че незабавно клубът бе връхлетян от проблеми - не съумя да му издаде работна виза. Така стражът на процедура изкара тригодишния си договор с отбора от " Анфилд " чартърен в Твенте, преди за непрекъснато да подпише с нидерландците през 2010-а. След това игра в Турция и Кипър, преди да се завърне в Левски, откъдето пристигна в Ливърпул ", отбелязва изданието.

Михайлов стартира акцията като титуляр под рамката на сините, само че в последните дуели бе на пейката, отбелязва " Тема спорт ". Той загуби мястото си в състава след отпадането от малтийския Хамрун Спартанс в Лигата на конференциите. Все още не е ясно дали ще пази против ЦСКА за сметка на Пламен Андреев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР