В Ливърпул са много оптимистично настроени“ относно трансфера на Джуд

...
В Ливърпул са много оптимистично настроени“ относно трансфера на Джуд
Коментари Харесай

В Ливърпул вярват, че ще изпреварят конкуренцията за Белингам

В Ливърпул са „ доста оптимистично настроени “ по отношение на прехвърлянето на Джуд Белингам от Борусия Дортмунд през идното лято. Полузащитникът обаче също е съществена цел за Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед, само че се счита, че мърсисайдци са убеден, че ще си обезпечат подписа му.

Английският полузащитник е един от най-исканите играчи в международния футбол и се радва на ослепителен сезон с екипа на Дортмунд. Все още единствено на 19 години, Белингам се любува на най-хубавата година в кариерата си досегау в която е осъществил девет гола и има две асистенции в 20 мача. Той даже бише капитан на немския гранд два пъти през този сезон.

Смята се, че в Ливърпул виждат младежа като основата на бъдещата халфова линия на тима под управлението на Юрген Клоп. Германската версия на „ Sky Sports “ твърди, че „ алените “ са „ доста оптимистично настроени “, че ще привлекат Белингам през лятото на 2023-а година.

Журналистът Флориан Плетенбург добавя, че британският национал е главната цел на Ливърпул за следващата година и, че мениджърът Клоп „ упорства “ клубът да подпише с англичанина. Съобщава се, че на „ Анфийлд “ могат да си обезпечат услугите му за в началото 100 милиона евро плюс бонуси, с което общата сума може да доближи сред 115 и 120 милиона евро.

Пари Сен Жермен, Барселона и Байерн Мюнхен имат доста дребен късмет да подпишат с Белинигам, продължава „ Sky Sports “, само че Ман Юнайтед също е трансформирал Белингам в своя цел №1 за лятото. Плетенбург твърди, че Юнайтед постоянно следят полузащитника.

Твърди се обаче, че възможностите на „ алените дяволи “ да подписа договорка също са ниски по две аргументи. Едната е точно конкуренцията за на Ливърпул, а също и от първенеца Манчестър Сити. Вторият пък е финансовият феърплей, откакто предишното лято Юнайтед похарчи над 200 милиона паунда за Антони, Каземиро, Лисандро Мартинес и Тайрел Маласия.

X News (2): On the other hand is very optimistic to get him in 2023! He's is also the main target, Klopp is pushing for him & Liverpool wants to invest in summer. They expect him to cost €100m + X. Hardly any chances: PSG, Barca, Bayern.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР