В Ливърпул имат сериозен проблем. Червените са поставени между чука

...
В Ливърпул имат сериозен проблем. Червените са поставени между чука
Коментари Харесай

В Ливърпул се хванаха за главата: уникална оферта за Мо Салах!

В Ливърпул имат сериозен проблем. „ Червените ” са сложени сред чука и наковалнята поради звездата си Мохамед Салах. Само преди няколко дни мениджърът на отбора Юрген Клоп изрично разгласи, че египетският национал не се продава, макар интереса към него от страна на Ал Итихад. Впоследствие стана ясно, че британският клуб е отказал зашеметяващите 150 млн. паунда за звездата си.

По всичко проличава обаче, че дейностите на управлението на Ливърпул единствено за ядосали щаба на саудитския клуб.

От Ал Итихад са уверени, че ще съумеят да вземат Салах непременно. Саудитският клуб изпрати свои представители в Лондон с умопомрачителна оферта. Те са пристигнали в британската столиц през вчерашния ден и се чака скоро да започват договаряния с Ливърпул. В офисите на клуба към този момент е предложение на стойност 170 паунда, което може елементарно да нарасне до 215 млн. от английската валута.

Личната оферта към Мо Салах е още по неустоима – 2,45 млн. паунда на седмица и редица бонуси. От клуба са дали обещание сериозен % за египтянина от продажбата на фланелки, както и 55 000 паунда за всяка победа. На Салах са препоръчани още посланически функции на три от най-големите локални компании, които са подготвени да заплащат на египетски национал по 6 млн. паунд на година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР