„В листите си сме заложили на опит и на нови

...
„В листите си сме заложили на опит и на нови
Коментари Харесай

Нинова: Ще подпишем споразумение с още 5 формации, които да са част от широката лява коалиция

„ В листите си сме заложили на опит и на нови попълнения. Към необятната лява коалиция ще подпишем съглашение с още 5 обединения – 3 политически партии и 2 цивилен съдружие. “

Това сподели пред „ Лице в лице “ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя добави, че чака партията да е сполучлива на изборите и че е мобилизирана за вота.

Нинова разяснява, че с „ Продължаваме промяната “ е подготвена на диалози, само че откакто разгласят политиките си, тъй като другояче няма по какъв начин да видят къде са пресечните точки.

Тя разгласи и че се приготвят с програмата.

„ Готвим се с един антикризисен пакет за първите 100 дни и готвим план за бюджет за 2022 година Цените са въпрос на въпросите и страната по този начин да направи, че да помогне на стопанската система, и на семействата “, съобщи Нинова.

Тя разясни, че желае левицата да влезе готови в Народното събрание.

„ Ще имаме единствено месец до края на годината, с цел да приемем бюджета. Съвсем скоро ще сме подготвени. Едно от нещата е задържане на скока на цените – има няколко съответни благоприятни условия. Има положителни практики, понижаване на налозите на енергоносителите при нас, това е Данък добавена стойност. В Испания от 5% е понижено до 0,5% и това докара до понижаване на общата последна цена с 30%, понижаване на Данък добавена стойност на храните от дребната кошница, с които ще помогнем на хората в тежките зимни месеци за по-евина храна. Мислим и за обезпечаване на несъмнено количество киловатчас на електрическа енергия на енергийно слаби фамилии “, разяснява още водачът на левицата.

Нинова още веднъж удостовери и поддръжката за развиване на нуклеарната енергетика.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР