В листата на КОД Бургас участват професионалисти, които са направили

...
В листата на КОД Бургас участват професионалисти, които са направили
Коментари Харесай

Д-р Георги Митев: Всеки, който се чувства репресиран, но вътре в себе си е свободен - нека подкрепи КОД Бургас

В листата на КОД Бургас вземат участие експерти, които са създали доста в своите сфери, разяснява доктор Митев

Д-р Георги Митев е едно от лицата на десните хора в Бургас. Два мандата общински консултант, той още веднъж се кандидатира за поддръжката на бургазлии. На тези избори доктор Митев е на пето място в листата за общински съветници на политическа партия КОД, на която е и зам.-областен ръководител за Бургас.

- Д-р Митев, каква е Вашата мотивация за присъединяване в локалните избори и какви са усещанията Ви от сътрудниците Ви в листата? Вие сте една от дребното партии, записали цялостна листа от 51 претенденти.

- Всички са почтени и стойностни хора – от първия до петдесет и първия. Някои са познати в политиката, а други са от гражданската квота и носят нова сила. Всеки един от тях е дал своя дан за Бургас.

Впускам се в тези избори, тъй като за два мандата разбрах, че можем да променим Общинския съвет. За това обаче е належащо да имаме още съидейници, още хора като нас, с цел да може гласът ни да се чува по-силно. Поради тази причина в листата на КОД Бургас вземат участие експерти, които са създали доста в своите сфери. И всеки един от нас би бил извънредно потребен в бъдещия Общински съвет.

Нека не забравяме, че нашият живот зависи от политиката. Дори ти да не се занимаваш с нея, тя се занимава с теб. Затова не би трябвало да подценяваме правото си на избор, а да бъдем дейни и да подкрепим хора, чиито хрумвания са ни близки, и на които имаме вяра.  
 Който се усеща по някакъв метод репресиран, а вътре в себе си свободен и дясно мислещ, дано гласоподава с N22 в бюлетината за общински съветници, прикани доктор Митев
-Кои са решенията на Общинския съвет в последните два мандата, които ще дадат трайно отражение върху живота на бургазлии в идващите години?

-Подкрепата за създаване на детската болница. Това е едно необикновено достижение за за нашия град.Невероятно достижение е, че имаме  и Медицински факултет. Да, това не зависи единствено от Общинския съвет и администрацията, само че когато всеки вложи нещо от себе си, дребните неща стават огромни. Скоро минах и около къщата на емблематичния композитор Георги Шагунов и с умиления,  гордост и с малко горест видях че укрепването й е стигнало ненапълно. Няма да не помни каква невероятна борба в предния мандат беше това за нашата група общински съветници, каква невероятна борба продължава да е и в този момент. Ако не бяхме ние, в този момент тази къща щеше да е не развалина, а да е изтрита от лицето на Бургас.  

-Какви ще са целите Ви в бъдещия Общински съвет?

- Диалог с бургаските университети за откриване на състезателен факултет. Според нас от Политическа партия КОД това ще е значимо за развиването на града и за привличане на повече младежи. Създаване на общинска осведомителна акция, обвързвана с кръводаряването и общинска стратегия за образование на младежи за оказване на първа помощ. И нещо значимо за нашите деца - основаване на стратегия за образование по киберсигурност и киберхигиена за учениците от главните учебни заведения. Виждате в какъв свят живеем. Децата непрекъснато употребяват разнообразни устройства, споделят между тях в обществени мрежи и интернет, които крият своите рискове и би трябвало да се погрижим да са предпазени. Програмната ни платформа за идващия мандат е доста богата и ще се веселя да работя по нея.

-Вие бяхте дълготраен шеф на Областна та дирекция по сигурност на храните в Бургас. Защо след толкоз време и толкоз битки, които спечелихте, решавате да напуснете поста? Това въпреки всичко е държавна работа, която хората, свързват с редица привилегии.

- Тази предизборна акция се трансформира в дежа вю на предната. Помните, че и преди 4 години бях отхвърлен от работа и унизен от репресивния уред с една показна и шумна акция, която се оказа за нищо. Тогава обаче моите съпартийци, познавайки какъв човек съм, направиха голям жест и ме издигнаха за лидер на листа. И макар опита да бъда изкалян бургазлии ми гласоподаваха доверие и изпратихме двама представители в Общинския съвет. Аз почистих името си и се върнах в Агенцията по храните. За жал обаче същото ми се случи и в този момент. Отново бях отхвърлен безусловно безпринципно, без доказателства и доводи. Не имам вяра, че има нещо общо с политическата конюнктура сега, само че фактът си е реалност. Знаете ли, че отстраняването от работа на държавен чиновник е единствената репресивна мярка, която страната и злонамерени човеци могат да причинят? То не е уволняване, не е наказване, не може да се жали в съда. При него няма посочени периоди за връщане. Отстраняването става при започване на дисциплинарен съвет, който няма периоди за изговаряне. Дори актуалният министър на земеделието си разреши в отговор на журналистически въпрос да цитира точки в заповедта ми за премахване, които са безусловно погрешни.  Това се удостоверява и от заключението на дисциплинарния съвет, който  излезе със мнение, че няма никакви нарушавания. До този миг не съм получил опрощение от министъра, както би било редно. Затова макар че мога да се върна на поста,  аз ще напусна държавната администрация. Не мога да работя за хора, които си разрешават да унижават и репресират своите чиновници по подобен метод.

-Защо това Ви се случва в този момент?

-В съзнанието ми се е запечатала една фраза – „ Винаги преди избори ”, а не смятам, че съм толкоз значим и авторитетен, с цел да бъда измъчван по този метод. За мен най-важното е, че инспекциите демонстрираха истината – няма нарушаване.  

-Как ще наградите  бургазлии да поддържат Вас и листата на КОД Бургас на тези избори ?

-Гласувайте за Консервативното обединяване на десницата, тъй като ние сме хората, които държат на семейство, вяра, само че не в патриотарския смисъл на думите. Ние държим на това всеки човек да бъде свободен, да показва свободно своето мнение, да осъществя свободно своите благоприятни условия, да не бъде подтискан от неточни хора, които не са на мястото си. Това е моята персонална мотивация и всеки, който се усеща по някакъв начин  репресиран, а вътре в себе си свободен и дясно мислещ, дано гласоподава за нас с N22 в бюлетината за общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР