В лимитираната поредица на Hulu We Were the Lucky Ones“,

...
В лимитираната поредица на Hulu We Were the Lucky Ones“,
Коментари Харесай

„We Were the Lucky Ones“ на Hulu е добро напомняне да говорите с по-възрастните си, докато все още можете

В лимитираната поредност на Hulu „ We Were the Lucky Ones “, семейство Kurc в Полша е разграничено по време на международната война II и прекарват години в опити да се съберат още веднъж. Това беше преди интернет и мобилните телефони, тъй че следенето на местонахождението на другия беше мъчно.

Базирано е на нехудожествена книга със същото име от Джорджия Хънтър, която написа за. историята на личното си семейство Като младеж, Хънтър открива починалия си дядо Еди (който е трансформирал името си от Ади), дружно с неговите родители и братя и сестри – са оживели от Холокоста.

Логан Лерман, който играе. Дядото на Хънтър споделя, че историята на героя наподобява на тази на личния му дядо, Ади е избягал в Южна Америка по време на войната и е построил живот в Бразилия, до момента в който фамилията на Лерман е отишло в Китай.

„ Моят дядо е бил емигрант със фамилията си. ”, сподели Лерман, „ Той избяга от Германия в края на 1930 година и се озова на това дълго пътешестване, сходно на моя воин. Той се оз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР