В личен план, процесът на промените за всеки от нас

...
В личен план, процесът на промените за всеки от нас
Коментари Харесай

 Астрологът Петър Петров пред Дарик: Високосната 2024-та - година на избори и тотална трансформация. Ще има нова световна валута.

В персонален проект, процесът на измененията за всеки от нас ще бъде по-дълъг, изясни Петър Петров. Това ще бъде годината, в която ще ни се наложи да " платим старите задължения ". Каквото и да ни се случи, ще сме си гозаслужили! Година на цялостно филтриране. Добре е да не взимаме импулсивни решения, само че и да не мислим прекомерно дълго, посочи в ефира на Дарик Аида Марковска.

2024-та е годината, в която на фона на продължаващите военни спорове и задълбочаващата се финансова рецесия, в Съединени американски щати и Русия ще има президентски избори, а в Европа ще гласуваме за Европейски парламент. Не е изключено да има и нови изключителни парламентарни избори в България.

Какво още може да чакаме от високосната 2024 година – чуйте от специфичното предаване по Дарик с присъединяване на астролога Петър Петров и откривателят на родовите връзки и водещ на " Новото време " Аида Марковска.С тях беседва Лалка Златанова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР