В личен план 2023-та беше повече от вълнуваща. Започна на

...
В личен план 2023-та беше повече от вълнуваща. Започна на
Коментари Харесай

Светослав Иванов разказа за най-щастливия ден в живота си

" В персонален проект 2023-та беше повече от вълнуваща. Започна на площада в Бари, набра мощ в Брюксел, където още веднъж излъчихме “120 минути " от Европейския парламент. Премина през “Форийн офис " и дъждовния Лондон, където вали даже и когато не вали. Посрещнахме пролетта с хладното слънце на цветния Копенхаген, а лятото в Пулия “ – показа журналистът Светослав Иванов.

" Есента беше топла във Вашингтон и доста студена в Денвър, където още в края на октомври се радваха на снега. Последваха Мичигън и впечатляващият Минеаполис, където срещнах толкоз доста нови другари. Няма да не помни и толкоз близкия и толкоз чужд за нас Букурещ, който добави към 2023-та и щипка жанр “ – продължава обзора на годината водещият на предаването " 120 минути “.

" Обичам специалността си. Но най-вече обичам фамилията си. Благодаря ти, 2023-та, беше добра и незабравима. А вие знаете, че постоянно се връщах… в неделя “ – прям е Светослав Иванов.

Преди време той показа за едно любопитно съвпадане в живота му.

" 19 октомври 2013 година е най-щастливият ден в моя живот. Тогава, малко преди изгрев слънце Вяра роди нашата щерка Йоанна. Спомням си по какъв начин стоях, облечен с здравна престилка, пред стъклото и я гледах в дребното легло, а светът се будеше за новия ден. Дъщеря ни имаше доста коса. И огромни черни очи. Точно в 8:30 трябваше да отида в малкия екран, с цел да вземам участие в " Тази събота ", където да обявим какво ще има в първото издание на новото предаване на bTV – " 120 минути " – споделя щастливият татко пред Ladyzone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР