В Левски явно продължават да играят с пълна сила театъра

...
В Левски явно продължават да играят с пълна сила театъра
Коментари Харесай

Мераклията за Левски преметнал с кола под наем

В Левски очевидно не престават да играят с цялостна мощ театъра с новия си възможен притежател. Вчера англичанинът Джоузеф Диксън даде конференция на " Герена ", от която по този начин или другояче нищо не се разбра, написа " Уикенд ".

Разбра се, че в скеча е включено и " Ферари " -то, с което той беше докаран на клубния стадион на сините в " Сухата река ". Возилото, което към днешна дата коства към £238 347, може да се наеме чартърен от елитните автокъщи в София.

Оказа се, че с първокласното " Ferrari GTC4Lusso " (690 к.с.) може да се фука всеки, който може да си разреши да заплати 150 евро за 20 минути.

Сините взеха решение да се изфукат и да дадат на своя посетител допустимо най-хубавото, а персонален водач на британеца стана Благой Георгиев, който е спряган за управителен пост на " Герена ". Ако нещо се случи, несъмнено.

Много хора се усъмниха в действителното благосъстояние и благоприятни условия на Диксън, който на конференцията не сподели нищо свястно, а единственото, което се видя и разбра е, че работи с доста компании, на които не помни имената, харесва към този момент нашата баница (че кой не я харесва?!), и обожава минерална вода.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР