В Левски се надява с помощта на феновете и подновяването

...
В Левски се надява с помощта на феновете и подновяването
Коментари Харесай

Иво Ивков: Плащанията към НАП са най-належащи. Предстоят ни разговори

В " Левски " се надява благодарение на почитателите и подновяването на членските карти по акцията " Аз съм " Левски " да потвърди, че могат да се оправят с тежката финансова обстановка, в която клубът продължава да се намира от началото на 2020 година

Най-належащото заплащане на клуба е към Националната организация по приходите, като от него зависи лицензът на отбора за идващия сезон. Преди няколко месеца " сините " признаха за забавяния в заплащането. Днес (19 октомври) новият изпълнителен шеф на клуба Иво Ивков съобщи, че по негови данни отговорностите се покриват и се надява скоро да бъде образувано държавно управление, с цел да се проведат спомагателни диалози за изчистването на дълга.

Снимка: Lap.bg

" Постъпилите средства по акцията ще бъдат употребявани за най-належащите потребности на клуба, за това да можем да получим светлина в тунела, глътка въздух, клубът да няма проблеми с лицензирането, да си стъпи на крайници и да стартираме ренесанса, развиването на " Левски ". Така че да върнем напълно скоро, в случай че не купите и купите, то най-малко да сме в битката за тях непрестанно. Ще бъдат употребявани по доста посоки, за оцеляването на клуба. Плащането към Национална агенция за приходите е едно от предпочитаните ни отговорности. От него директно зависи и лицензът на клуба. Имаме големи заплащания за нашия стандарт, ежемесечни. Целта е освен да ги покрием тях, а след време, когато покажем точно с акции като тази какъв мощен инструмент е " Левски ", какъв брой значима е тази " синя " общественост за бизнеса на всеки един наш предстоящ бизнес сътрудник. Ще притеглим такива сътрудници, че освен вноските да си плащаме към Национална агенция за приходите, а част по-скоро да осъществим цялото обвързване, тъй като лихвите са ужасяващи. Това е един от целите, само че ние ще организираме без никакво стеснение и дарителска акция, ще се обърнем към най-близките си, към нашите съидейници, към нашите почитатели. Ако ние сами не се хванем за яките и не се издърпаме от ситуацията, в което сме, мъчно ще ни повярват бъдещи сътрудници. Иска се време. Изобщо не се колебая в спортно-техническата част, тя ще даде резултати още след зимната подготовка, в случай че успеем да осигурим както би трябвало. Другото - финансовата стабилизация и израстване, ще се случи малко по-късно. Тези неща вървят ръка за ръка в актуалния футбол. Трябва сами да се издърпаме и тогава ще ни повярват другите ", съобщи Ивков.

Снимка: Lap.bg

Той добави, че от клуба ще предизвикват диалози с Национална агенция за приходите за метода, по който ще става погасяването, само че това зависи и от избирането и одобряването на държавно управление, а не на длъжностен кабинет.

" Предстоят диалози. Не единствено за Национална агенция за приходите ще отидат средствата, а за най-належащото. Апелирам за доверие към нас. Ние ще отчитаме и ще бъдем под пресечен огън. Ще има диалози с Национална агенция за приходите. Ще ми се час по-скоро да има постоянно държавно управление в България и да проведем диалози с титуляри за концепцията за бъдеще и по какъв начин ще бъдат изчиствани отговорностите. Към момента се покриват, до колкото съм наясно. Това е приоритет, само че ние имаме и други кредитори ", сподели той.

Снимка: Lap.bg

" Левски " поде акция " Аз съм " Левски " през 2020 година Всеки в нея получава членска карта, както и някои от продуктите от формалния магазин.

" Тази акция не инцидентно се споделя " Аз съм " Левски ". Това е най-лесният метод всеки левскар на всички места по света да бъде привързан към фамилията на " Левски ". От началото на акцията към 20 хиляди левскари са членове на футболен клуб " Левски ", което ни подрежда на едно от първите места на Балканите. Ако не беше пандемията щяхме да бъдем водещ клуб на Балканите. Не е късно и в този момент и всеки, който не е взел членска карта, имам вяра ще го направи ", сподели мажоритарният притежател на " сините " Наско Сираков.

Снимка: Lap.bg

" Искаме да стигнем до всеки един, само че би трябвало да пазим здравето на хората. За втора поредна година не може като клуб да се разгърнем оптимално в тази посока. Надявам се, колкото по-бързо стартират да понижават случаите на болни хора и най-малко там, където ще гостуваме за наши срещи да може да използваме случая и да подновим акцията ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР