В Левски продължава да е много интересно! Отново се готви

...
В Левски продължава да е много интересно! Отново се готви
Коментари Харесай

Тодор Батков се завръща като собственик на Левски! Наско Сираков няма да остане в клуба!

В Левски продължава да е доста забавно! Отново се готви промяна на собствеността. И то каква! Начело на клуба до дни ще се завърне най-успешният притежател в историята на " сините " - Тодор Батков. Адвокатът е оповестил решението си пред свои близки. Днес той ще има среща с Наско Сираков, който си потегля, неудовлетворен от разделянето на почитателите и честите нападки към него.

Именно последователи на Левски са отишли при Батков на среща и са му декларирали, че желаят той още веднъж да поеме клуба. Вече се договаря и с нови спонсори. Сираков няма да остенe на " Герена " под никаква форма. Ще си тръгне и Павел Колев.

Целта пред тима до края на сезона е опит да се нападна първата шестица. През лятото ще бъде направена мощна селекция, ще има и нов треньор. Дълговете ще се погасяват, бъдещето на Левски е обезпечено.

Честит Първи април, читатели на ТОПСПОРТ ! Бъдете здрави и се усмихвайте повече. Тази вест е смешка. Желаем всичко най-хубаво на Тодор Батков, който продължава да е единствено почитател на Левски. И на Наско Сираков в задачата му да избави клуба от банкрут.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР