В Левски признаха за дълг към фирма, която поиска обявяването

...
В Левски признаха за дълг към фирма, която поиска обявяването
Коментари Харесай

В Левски признаха за дългове, искат обявяване на клуба в несъстоятелност

 Гонзо: В Левски бях като бърсалка
В Левски признаха за дълг към компания, която изиска оповестяването в неплатежоспособност на клуба от съда. Изпълнителният шеф на клуба Красимир Иванов обаче побърза да успокои пристрастеностите на " Герена ".

" Утре ще създадем инспекция, с цел да забележим какъв брой са правилни данните. Такава информация при нас не е постъпвала. Информацията явно не е подправена. Фирмата ни е позната. Работим с нея от няколко години. Имаме обвързване към тях. Ще създадем заплащания към тях. Те са симпатизант на Левски, който спомага за школата ни, да поръчаме компютри.

Така че по-скоро ще желая да схвана на следващия ден истината, с цел да са ясни взаимоотношенията. Ние сме в положителни връзки с тях, тъй че имам вяра, че всичко ще бъде конкретизирано. Не желая да звучи по този начин, като че ли недооценявам характера на новината. Разбирам какъв брой сериозна е тя. Мога единствено да кажа, че въпросът ще го решим незабавно. Още на следващия ден ", сподели Иванов пред " Дарик ".

Молбата за разкриване на произвеждане по неплатежоспособност против Левски е подадена в Софийския градски съд, демонстрира информация в уеб страницата на институцията. Делото е формирано на 13 ноември и е по иск на компанията " Титан 77 ".

Дружеството е благосъстоятелност на братята Юлиан и Емил Ботеви и се занимава с образуване на чартърни полети. Засега не се разкрива повече информация по проблема и не е ясно каква сума дължат " сините ".

На уеб страницата на Софийски градски съд е оповестена следната информация по делото:

Търговско дело 2390 от 2018 година По новия Граждански процесуален кодекс Търговско поделение Търговско отделение VI-11 състав
21110 Молба за разкриване на произвеждане по неплатежоспособност
Разпореждане за формиране от 13.11.2018 година
Образувано на 13.11.2018 година по Молба за оповестяване в неплатежоспособност
Входящ документ 147654 от 12.11.2018 година

Молител ТИТАН 77 ООД
Ответник ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛЕВСКИ АД

Закрито/разпоредително съвещание от 14.11.2018 година
Резултат: С предписание

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР