В Левски могат да си отдъхнат и да бъдат спокойни

...
В Левски могат да си отдъхнат и да бъдат спокойни
Коментари Харесай

Добра новина за Левски преди Вечното дерби: Лицензът на клуба не е в опасност

В Левски могат да си отдъхнат и да бъдат спокойни за лиценза си за идващия сезон. Това увери пред " Блиц " виновен фактор от " Герена ". Страхотната за " сините " вест идва единствено часове преди безконечното дерби с ЦСКА. Двубоят започва в 18:00 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

В последните дни ръководителите на Левски са провели редица значими срещи, както и са изчистили част от отговорностите към Национална агенция за приходите. " Сините " постигнали съглашение с Националната организация по приходите за изчистването и на останалата част от насъбраните през годините задължения. От Национална агенция за приходите са били уверени, че Левски към този момент е финансово постоянен. Клубът от " Герена " от през вчерашния ден има стабилен тил в лицето на строителната компания STRABAG, която стана общоприет спонсор на " сините " и налива милиони в Левски.

В Национална агенция за приходите също са спокойни, че Наско Сираков и компания ще доизчистят задълженията, като са ги уверили, че могат да бъдат спокойни за лиценза за идващия сезон.

Въпреки финансовото стабилизиране, на " Герена " са твърдо решени да разкарат част от футболистите от настоящия състав.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР