В Левски имахме проблеми с треньорите и затова дойдохме в

...
В Левски имахме проблеми с треньорите и затова дойдохме в
Коментари Харесай

Андреа Христов: Дойдохме с брат ми в Славия, за да играем редовно

" В " Левски " имахме проблеми с треньорите и по тази причина дойдохме в " Славия ", където знаехме, че ще играем постоянно ". Това призна бранителят на " белите " Андреа Христов. Брат му близнак Петко бе трансфериран предходната година в италианския " Фиорентина ", до момента в който Андрее е титуляр за " Славия ".

" Разговарях с брат ми във връзка подготовката. В България се тренира към час, час и 20 минути, а в Италия съвсем два пъти повече и наложително всеки ден във фитнеса. У нас има по три треньора във всеки тим. В Италия, където е Петко, има по 6-7 треньори ", продължи Андреа Христов. Той призна, че първоначално е изоставал с физическата подготовка и незадоволителните мачове, само че сега се усеща добре.
" Изоставах във физически проект, само че в тренировките нещата се компенсираха. Бяхме дребни за мъжки футбол, в " Левски " имахме проблеми с треньорите и по тази причина се преместихме в " Славия ", където знаехме, че ще играем непрекъснато. При мъжете самочувствието е друго, само че дава преимущество, когато играем за юношите ", добави Андреа Христов. Чуйте още от него:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР