В Левски едноменния тим се наложи с 3:0 над Вихър

...
В Левски едноменния тим се наложи с 3:0 над Вихър
Коментари Харесай

Левски с категоричен успех в дерби на Област Плевен

В Левски едноменния отбор се наложи с 3:0 над Вихър (Славяново) в следващото дерби на Област Плевен. Двубоят е от 26-ия кръг на Северозападна Трета лига. Домакините играха 70 минути с понижен състав. Разконцентрираната славяновска защита беше осъдена от Ивайло Иванов в 7-ата минута.
 Вихър е подготвен за дербито в Левски Вихър е подготвен за дербито в Левски  Ивайло Раденцов: След три следващи загуби пристигна време за победа Ивайло Раденцов: След три следващи загуби пристигна време за победа
Около четвърт час по-късно Траян Димитров извърши фаул и рефера му подвигна втори жълт и червен картон. Вихърци взеха самодейността, а противника им заложи на контраатаки. Десетина минути след почивката влезлия като запаса Леон Илиев се измъкна самичък против вратаря, стреля, топката се отби в гредата, върна се при него, а той подаде на Тихомир Тодоров, който пък центрира и Евгени Систов с глава повиши на 2:0. В 76-ата минута Илиев излезе самичък против вратаря, преодоля го и вкара третия гол. Малко по-късно Десислав Русев завладя вратата на Левски, само че съдията не зачете попадението.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР