В левицата има разделение на групи и всеки работи срещу

...
В левицата има разделение на групи и всеки работи срещу
Коментари Харесай

Спас Гърневски: В БСП взаимно са се хванали за гушите, ще се удушат през април

В левицата има разделяне на групи и всеки работи против всеки, а водачът Корнелия Нинова е изолирана. Това съобщи в ефира на " Денят стартира " с Георги Любенов депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски. Той е уверен, че крайното разединение в левицата ще стане видно по време на избора за нов водач през април.

Още преди две години заявих, че гръбнакът и упоритостите на Българска социалистическа партия да дойдат на власт ще бъдат пречупени през 2019 г, което видяхме в два поредни избори, съобщи Гърневски.
Спас Гърневски, народен представител от ГЕРБ: Там към този момент са на оня етап, в който са се хванали гуша за гуша и най-сетне, пролетта, когато са им изборите, взаимно ще се удушат. Там има минимум 10 групи, всеки работи против всеки, а госпожа Нинова става все по-изолирана, все по-сама. Тя е една извънредно амбициозна жена, невероятна политическа актриса. Последната й роля е на оня водач, който е ликвидирал тази партия и съм уверен, че с тази роля ще се оправи ослепително.
Депутатът разяснява и снемането на доверието на президента Радев от държавното управление, като съобщи, че това е " ритуално самоубийство ".
Спас Гърневски, народен представител от ГЕРБ: Той самоизолира себе си от самата държавност. В Конституцията ясно е записано, че държавното управление провежда, основава, организира вътрешната политика на страната.
Румен Радев се бори за власт, той е срещу това ръководство, добави Спас Гърневски.
Спас Гърневски, народен представител от ГЕРБ: Доверието го дава българският народ посредством избори, 10 години то е на страната на ГЕРБ и ще продължи още толкоз, с цел да бъдат приключени промените.

Моля се някой да не направи по този начин, че да спре по някакъв метод активността на основния прокурор Иван Гешев, разяснява депутатът по отношение на последните профилирани акции на прокуратурата.

Вижте целия диалог във видеото!
 Нинова: Партия на Радев няма да е удар за Българска социалистическа партия, а опция на ГЕРБ Нинова: Партия на Радев няма да е удар за Българска социалистическа партия, а опция на ГЕРБ
"Не ми се коства, че президентът Румен Радев загрява за своя партия ". Това съобщи в ефира на "Денят стартира " с Георги Любенов ръководителят на Българска социалистическа партия Корн...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР